Hem Underhållning Quavo sörjer döde Takeoff: Du är vår ängel

Quavo sörjer döde Takeoff: Du är vår ängel

förbi admin
0 kommentar

I brevet som han har publicerat på Instagram hyllar han bland annat Takeoffs omtalade lugn.

“Tystast i rummet, men alltid uppmärksam på vad som pågår. Inget störde Take och han störde ingen. Han var världens mest obesvärade människa”, skriver han.

“Han blev aldrig arg, han höjde aldrig rösten, och när han väl gjorde det så tystnade hela rummet, eftersom Takes ord var lag”, fortsätter han.

Cardi B: Smärta och sorg

Quavo berättar också om hur det var att växa upp tillsammans med sin tre år yngre systerson och om hur svårt han tidigare haft att välja rätt ord för deras relation, eftersom “morbror” inte kändes nära nog.

“Nu vet jag till slut, du är vår ängel”, skriver han.

Även rapstjärnan Cardi B, som är gift med kusinen och Migos-kollegan Offset berättar om sin saknad.

“Din alltför tidiga bortgång har fört med sig mycket så smärta och sorg för så många. Ditt avtryck i världen var så stort, och vi har kämpat med att förstå den här tragedin”, skriver hon på Instagram.

Sköts vid bowlinghall

Det var 1 november som Takeoff, eller Kirshnik Khari Ball som han egentligen heter, sköts till döds utanför en bowlinghall i Houston, Texas. Han blev 28 år.

Skjutningen ska ha inträffat under ett bråk i samband en privat fest i bowlinghallen där Takeoff och Quavo deltog. Enligt polisen var Takeoff troligen inte den tilltänkta måltavlan för skottlossningen.

I fredags tog såväl vänner och familj som fans farväl vid en slutsåld minneskonsert i State Farm Arena i Takeoffs hemstad Atlanta.

Du kanske också gillar