Hem Underhållning Rapport: Warner Bros. Discovery lägger ner HBO Max:s “Batgirl”-film

Rapport: Warner Bros. Discovery lägger ner HBO Max:s “Batgirl”-film

förbi admin
0 kommentar

Det var en hel del som reagerade på att HBO Max:sBatgirl“-film inte fanns närvarande vid årets San Diego Comic-Con. Detta till trots att filmen kommer att få premiär under detta år. Men enligt The New York Post så sägs det att filmen inte kommer att släppas överhuvudtaget. Den kommer inte att få biopremiär och kommer inte heller att släppas på HBO Max. Den kommer helt enkelt att skrotas och detta till trots att den redan är klar.

The Posts berättar att “Batgirl” togs emot så dåligt på förhandsvisningar att “studion bestämde sig för att ta förlusten och skrota filmen, allt för att inte skada varumärkets framtid”. New York Posts namnlösa källa tillade att “Man är rädd för att en usel “Batgirl” skulle åsamka oåterkallelig skada”.

Warner Bros. Discovery och HBO Max kommer att få rejält med smäll på fingrarna då filmens budget uppskattas till mellan 70 miljoner och 100 miljoner dollar. Det gör detta till en av de största avskrivningarna i Hollywoods historia. Allt detta utan att ens ha varit i närheten av en biograf.

Källa:
The New York Post

Du kanske också gillar