Hem Underhållning Rihanna USA:s yngsta miljardär – tack vare Fenty och musik

Rihanna USA:s yngsta miljardär – tack vare Fenty och musik

förbi admin
0 kommentar

Världsartisten och tillika affärskvinnan Rihanna, växte upp med guldskeden långt ifrån munnen. Hennes förmögenhet som i dag kan mätas till 1,4 miljarder dollar – har hon skapat sig genom sin egen musik- och entreprenörsverksamhet.

Nyligen var den 34-åriga superstjärnan med på den amerikanska affärstidningen Forbes årliga lista över USA:s rikaste ”self made” kvinnor – för tredje året i rad. 

Robyn Rihanna Fenty, som är hennes fullständiga namn, listas i tidningen som den enda miljardären under 40 år. Totalt rankades hon som 21:a över de mest förmögna i landet. 

En del av Rihannas nettoförmögenhet på 1,4 miljarder dollar kommer från hennes framgångsrika och hitsfyllda musikkarriär. 

Men den största delen av Rihannas förmögenhet kommer faktiskt från hennes tre smink- och hudvårdsvarumärken: Fenty Beauty, Fenty Skin och Savage X Fenty.

Hade aldrig som plan att bli rik

Trots att hennes kapitaltillgångar onekligen är spektakulära, har pengar aldrig varit någon större drivkraft för stjärnan. 

Rihanna berättade för T Magazine i New York Times 2019 att hon aldrig haft som plan att bli rik och att den framgång och medvind hon haft med sig under karriärens gång aldrig skulle hindra henne från att fortsätta arbeta hårt. 


2017 ilsknade världsstjärnan till mot Donald Trump på Twitter och kallade honom för ”Omoralisk gris”

Du kanske också gillar