Hem Underhållning “Så mycket bättre” – Lasse Holm avslöjar hemligheten bakom sitt ungdomliga yttre

“Så mycket bättre” – Lasse Holm avslöjar hemligheten bakom sitt ungdomliga yttre

förbi admin
0 kommentar

Trots sina nästan 80 år ser Lasse Holm nästan oförskämt ung ut. Nu kan vi ha fått svaret på gåtan om artistens utseende – i årets upplaga av Så mycket bättre.

Foto: TV4

Lasse Holms rika låtskatt har visserligen tolkats i tidigare säsonger av Så mycket bättre, men i årets upplaga av TV4:s populära program dyker han för första gången upp i egen hög person.

“Kom in som en tornado”

Holms ankomst till den gotländska gården Grå gåsen skapar en hel del uppståndelse bland de andra deltagarna:

“Det känns som om hela gruppen blev ställda”, säger Peg Parnevik. “Han gjorde sån entré. Han kom in som en tornado.”

I premiäravsnittet bjuder Jonathan Johansson, Mapei och Ellen Krauss på sina egna tolkningar av några av Holms största hits: “Högt över havet”, “Växeln hallå”, och “Inget stoppar oss nu” – endast ett axplock av hans många låtar, varav hela 70 hamnat på Svensktoppen och arton har varit med i Melodifestivalen.

Detta är dock inte det enda som imponerar på de andra deltagarna, utan även det faktum att den namnkunniga låtskrivaren – som fyller 80 i år – ser så ung ut. I en titt på kommande avsnitt säger Mapei till honom:

“Du har inte en rynka!”

Han svarar då snabbt: “Det är botox.”

Huruvida Holm skojar eller ej är inte självklart. Däremot har han tidigare delat med sig av några av sina bästa tips för ett gott liv i programmet, däribland att man bör hålla sig i form – något som kanske ligger närmare sanningen.

Fler artiklar från årets säsong av Så mycket bättre hittar du här!

Du kanske också gillar