Hem Underhållning Säsong 2 av “Squid Game” är officiellt på väg | MovieZine

Säsong 2 av “Squid Game” är officiellt på väg | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Skaparen Hwang Dong-hyuk berättar även, i ett brev till fansen, vilka gamla såväl som nya karaktärer vi kommer att få möta framöver.

Det är officiellt: Säsong två av “Squid Game” är nu på gång. Netflix VD Ted Sarandos har redan tidigare sagt att man vill ha en till säsong av den sydkoreanska thrillerserien, men nu har streamingtjänsten officiellt gått ut med beskedet om en fortsättning.

 

Genom en kort videoteaser på Twitter bekräftas det att en andra säsong har fått grönt ljus. På samma gång får fansen ett kort meddelande från seriens skapare, manusförfattare och regissör Hwang Dong-hyuk, som först passar på att tacka alla seriens tittare, för att sedan berätta lite mer om vad vi kan förvänta oss framöver.

 

 

Handlingen i de kommande avsnitten är ännu hemlig, men vi vet i alla fall att huvudkaraktären Gi-hun, spelad av Lee Jung-jae, kommer att återvända. Samtidigt kommer vi få återse antagonisten Front Man, som övervakar de dödliga lekarna. Hwang skriver också att det finns en chans att vi får se en till glimt av den kostymklädda mannen på tågstationen, spelad av Gong Yoo, som först bjöd in Gi-hun till att delta i spelen.

 

Vi vet däremot mycket lite om vilka nya karaktärer som kommer att introcuceras, men Hwang ger nu besked om åtminstone en sådan. Skaparen berättar att vi kommer att få möta pojkvännen till Young-hee, dockan som dyker upp i seriens första avsnitt.

 

 

Efter sin premiär i höstas lyckades “Squid Game” bli Netflix största originalserie genom tiderna, med 111 miljoner tittare som kollade in serien under dess första månad på streamingtjänsten. Sedan dess har den även belönats med ett antal priser, och tidigare i år gjorde den bland annat historia på SAG-galan, när den blev den första icke-engelskspråkiga serien att kamma hem priset för bästa skådespelarensemble. 

 

Det är ännu inte bekäftat när den andra säsongen får premiär, men enligt Hwang kan vi räkna med tidigast i slutet av nästa år, eller under början av 2024.

Du kanske också gillar