Hem Underhållning Se stjärnans fina styling – av tidlösa klänningen

Se stjärnans fina styling – av tidlösa klänningen

förbi admin
0 kommentar

Chanel-ambassadören, och skådespelerskan, Keira Knightley är selektiv med sina offentliga framträdanden nuförtiden. Det är dock svårt att motstå dragningen av couture-modeveckan – också för en svårtflirtad kändis som Keira. Hon kunde helt enkelt inte låta bli att dyka upp front row, på först raden när Chanel hade visning häromveckan.

Knightley och hennes man James Righton anslöt sig till en rad andra kändisar: Maggie Gyllenhaal, Lucy Boynton och Sigourney Weaver, bland andra, som också ville spana in det senaste, och hetaste, couturemodet på catwalken.

Här är trendigaste accessoaren i sommar – som du förmodligen redan har hemma

Så stylar Keira Knightley den lilla svarta

Dagen till ära satsade på en klänning signerad just Chanel och dess kreativa chef Virginie Viard. Klänningen, svart, tight och ärmlös, är en klassisk LBD, Little Black Dress, också kallad ”Den lilla svarts”. En modell som de allra flesta av oss har hemma i garderoben. Den lilla svarta är, så gott som, alltid helrätt och passar till både vardag och fest. Det är Keira Knightley, och hennes styling av LBD inte minst, ett levande bevis på!

Skådespelerskan valde att kombinera det svarta sammets- och spetsnumret, med en snygg rosett vid halsringningen, med Mary-Jane klackar i beige och svart, en rufsig bob och solglasögon. Både diskret, chict, klassiskt och inte minst – inspirerande!

Källa: Vogue

Du kanske också gillar