Hem Underhållning Selena Gomez och Hailey Bieber poserar tillsammans – efter otrohetsryktena

Selena Gomez och Hailey Bieber poserar tillsammans – efter otrohetsryktena

förbi admin
0 kommentar

Umgicks på gala i helgen

Efter åren av fanhat.

I helgen syntes Justin Biebers fru Hailey Bieber och hans ex Selena Gomez tillsammans för första gången.

Fansen har hatat Hailey Bieber, 25, i flera år för att ha ”stulit” Justin Bieber.

Under lördagsnatten fick ex-flickvännen Selena Gomez, 30, och nuvarande frun därför många att höja på ögonbrynen. Efter årets upplaga av ”Academy museum gala” är det bilden på de två som blivit den stora snackisen där de syns posera tätt intill varandra.

Hailey Bieber på Academy Museum of Motion Pictures, Los Angeles, oktober, 2022.
Hailey Bieber på Academy Museum of Motion Pictures, Los Angeles, oktober, 2022.

Hailey Biebers vädjan: Lämna mig ifred

Bilden är tagen bara några veckor efter att Hailey Bieber förnekat att hon och Justin Bieber, 28, skulle ha haft en romans under hans förhållande med Selena Gomez. De blev tillsammans 2010 och var ett par till och från fram till mars 2018.

Redan tre månader efter uppbrottet från Gomez förlovade han sig med Hailey Bieber. Det har lett till att många fans varit kritiska mot henne och menat att hon ”stulit” Justin Bieber, något hon har fått motta mycket hat för.

– Det har gått så pass lång tid att det är rimligt för er att lämna mig ifred. Jag ber er, verkligen. Det är min enda önskan. Lämna mig ifred, sa Hailey Bieber i en video på Tiktok tidigare i år.

Selena Gomez under den andra årliga Academy Museum-galan på Academy Museum of Motion Pictures, Los Angeles oktober, 2022 .
Selena Gomez under den andra årliga Academy Museum-galan på Academy Museum of Motion Pictures, Los Angeles oktober, 2022 .

”Avskyvärda och äckliga”

Även Selena Gomez har riktat stark kritik på Tiktok mot de som skrivit hat till Hailey Bieber ”å hennes vägnar”.

– Vissa saker är bara avskyvärda och äckliga, det är inte rättvist. Och ingen ska någonsin behöva höra sådana saker oavsett vad sa hon.

Du kanske också gillar