Hem Underhållning Stockholmsduon Lennixx släpper nya singeln ”Look in My Eyes” | Kingsizemag.se

Stockholmsduon Lennixx släpper nya singeln ”Look in My Eyes” | Kingsizemag.se

förbi admin
0 kommentar

Stockholmsduon Lennixx släpper nya singeln ”Look in My Eyes”

Inför ett debutalbum som kommer i vår.

 

 

Lennixx är den stockholmska duon som debuterade 2018 med EP:n “hapap”. Året efter följde man upp med EP-projektet “Split By” och nu är det dags för debutalbum. Först ut blev singeln “Minute”, som kom i augusti. Nu följer man upp med “Look In My Eyes”.

 

– “Look In My Eyes” är en mer sårbar, psykedelisk och experimentell sida av oss som visar på kontrasterna av det som kommer på albumet. Låten handlar om att våga dyka in i kärlek och visar det magiska och övernaturliga med att låta sig falla in i det helt. Med musikvideon ville vi fånga känslan av den färgstarka lyckan och det vackra i livet. Vi har alltid haft visionen på hur videon skulle se ut, ända sedan vi skrev låten. Det var en otrolig process att skapa samt regissera videon och se den komma till liv, säger Lennix.

 

Andrea Kallström och Hanna Larsson träffades på en dansskola redan innan tonåren. Snart utvecklades deras vänskap till det gemensamma musikaliska projektet Lennixx som via flera singel- och EP-släpp och konserter som uppvärmare åt bland andra Zara Larsson, har letat sig fram till det sound de nu landat i. En avgörande faktor i detta har varit mötet med producenten Jonathan Börjesson.

 

– Vi är supernoga med allting som rör vår musik, och Jonathan är lika noggrann som oss, säger Hanna Larsson.

 

– Han är väldigt duktig musikaliskt, inte minst vad gäller att hantera våra röster, och han gillar dessutom samma grejer som oss. Allt det här bidrar till att vi känner oss trygga med honom, säger Andrea Kallström.

 

Se och lyssna på “Look In My Eyes” nedan.

 

 

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 

Publicerat:

Du kanske också gillar