Hem Underhållning ”Stranger Things”-skådisen Noah Schnapp i blåsväder efter klippet | Nöje

”Stranger Things”-skådisen Noah Schnapp i blåsväder efter klippet | Nöje

förbi admin
0 kommentar

Den judisk-amerikanska skådespelaren Noah Schnapp, 19, har hamnat i blåsväder efter ett filmklipp på Instagram.

I klippet syns han sitta vid ett bord på en restaurang tillsammans med flera vänner som visar upp två olika klistermärken.

På det ena klistermärket står det ”Sionism är sexigt” med blå bakgrund och den andra ”Hamas är Isis” med röd bakgrund. Vännerna skrattar och poserar med klistermärkena samtidigt som Schnapp filmar och ler.

Filmklippet fick snabbt fötter på sociala medier, där flera användare nu uttrycker sig kritiskt mot Schnapps agerande mitt under det pågående kriget, rapporterar Fox News och Daily Mail

Uttryckt stöd för Israel

Schnapp har tidigare uttryckt sitt stöd till Israel efter terrorgruppen Hamas attack den 7 oktober. I ett inlägg på Instagram skrev skådespelaren då: 

”Som en judisk amerikan är jag rädd. Rädd för mina bröder och systrar i Israel, som har blivit meningslöst attackerade av Hamas”.

Noah Schnapp slog igenom stort succéserien i ”Stranger Things” i rollen som Will Byers. Netflix har tidigare meddelat att ”Stranger things” kommer att få en femte säsong. Den blir också seriens sista, men på grund av författarstrejken i USA har finalsäsongen försenats.

Du kanske också gillar