Hem Underhållning “Stranger Things” utlovar episk säsongsavslutning | MovieZine

“Stranger Things” utlovar episk säsongsavslutning | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Den 1 juli är det dags att bänka sig fram Netflix för att kunna ta del av den fjärde “Stranger Things”-säsongens två sista avsnitt.

Nyfikna och otåliga “Stranger Things”-fans har nu väntat i snart en månads tid på den efterlängtade avslutningen på den fjärde säsongen. Vi har tidigare rapporterat om att de två sista avsnitten kommer att klocka in på 1 timma och 25 minuter respektive 2 timmar och 20 minuter, vilket innebär att vi fortfarande har en hel del “Stranger Things” kvar att avnjuta.  

 

I en första trailer utlovar Netflix nu en episk säsongsfinal – och seriens skaparna har tidigare sagt att det allra sista avsnittet har fler VFX-effekter än hela den tredje säsongens samtliga avsnitt hade tillsammans… så, det finns definitivt goda anledningar att hålla förhoppningarna höga. 

 

 

Baserat på vad vi kan se i trailern så verkar det ju dessutom som att Eleven och 001 kommer att få till något form av möte, där det antyds att hennes vänner har misslyckats med sina försök att stoppa honom. Om det betyder att vi faktiskt kommer att förlora några av karaktärerna inför den femte (och bekräftat sista) säsongen återstår däremot fortfarande att se.

 

Läs också: “Stranger Things”-skaparna ber fansen om ursäkt för sitt misstag

 

Kommer du att ge säsongsavslutningen en chans? Kommentera gärna nedan vad du tror kommer hända!

Du kanske också gillar