Hem Underhållning Taron Egerton vill spela Wolverine | MovieZine

Taron Egerton vill spela Wolverine | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

”Rocketman”-stjärnan för en dialog med Kevin Feige om att bli en del av Marvel Cinematic Universe.

Har Marvel redan hittat Hugh Jackmans ersättare till rollen som Wolverine? Kanske inte, men de vet vem de ska ringa när det är dags. Skådespelaren Taron Egerton avslöjar att han har diskuterat en framtid i MCU med studiochefen Kevin Feige, och speciellt sugen är han på att spela en kaxig tuffing med klor.

 

– Jag tror inte det är fel att berätta, säger Egerton till New York Times. Jag skulle vilja göra det, men jag skulle också vara försiktig eftersom Hugh är så förknippad med rollen. Jag undrar om det blir väldigt svårt för någon annan att spela den. Men förhoppningsvis ger de mig en chans om det blir aktuellt.

 

 

Taron Egerton kan säkert få lite tips från originalet om det skulle behövas. Han spelade mot Hugh Jackman i feelgood-dramat ”Eddie the Eagle” från 2016. Jackman själv syntes i rollen som Wolverine senast i ”Logan” från 2017, filmen som ses som hans avslutande kapitel. Sedan ett par år tillbaka är karaktären, likt resten av X-Men, i Disneys ägo och skulle alltså kunna dyka upp i Marvels filmuniversum framöver.

 

Egerton ser vi närmast i dramaserien “Black Bird” som släpps på Apple TV+ på fredag.

Du kanske också gillar