Hem Underhållning The Black Phone (2022) | Recension: Filmparadiset

The Black Phone (2022) | Recension: Filmparadiset

förbi admin
0 kommentar

SYNOPSIS:
Tonårige Finney Shaw kidnappas av en seriemördare och blir inlåst i en ljudisolerad källare. Efter att ha hittat en frånkopplad telefon upptäcker Finney dess förmåga att överföra rösterna från mördarens tidigare offer.


TRAILER:


BILDER:


INFO:
Originaltitel: The Black Phone
Språk: Engelska
Genre: Skräck, Thriller
Regi: Scott Derrickson
Manus: Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Skådespelare: Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies, E. Roger Mitchell, Troy Rudeseal, James Ransone, Miguel Cazarez Mora
Premiärår: 2022
Speltid: 1h 42min
Bolag: Universal Pictures
Biopremiär: 22 juni 2022
Digital-premiär: TBA
Blu-ray-premiär: TBA
DVD-premiär: TBA
Länkar: The Black Phone hos IMDB


Köp eller hyr filmen hos:


RECENSION:
Än en gång lurar jag mig själv, genom att se filmens trailer, och tro att detta är något utöver det vanliga. “The Black Phone” är ingen dålig film men nog blev man lite besviken på den. Förväntade mig mer spänning, skräck och skrämmande scener. Vad vi istället får är några futtiga jump scares och inte mycket mer. Filmen har förvisso rejält med hjärta och faktiskt även en hel del humor. Men jag hade nog föredragit mer av det som skrämmer än det som gör att man skrattar.

Jag förväntade mig även att få se mer av Ethan Hawke än vad filmen bjuder på. När han väl är med i en scen så är han rejält skruvad och framför allt väldigt skrämmande och får pulsen att stiga. Men tyvärr så använder man inte honom fullt ut i filmen och det känns som en bortkastad chans. Det blir istället filmens yngre skådespelare som får kliva fram och driva fram filmens historia. Mason Thames och Madeleine McGraw är suveränt bra och det blir dom som räddar filmen från ett rejält magplask.

The Black Phone” håller ihop tack vare filmens skådespelare och dess slut, som bjuder på lite mer fart och spänning. Vore det inte för det så skulle man lätt kunnat hoppa över denna film.

Recension

The Black Phone

Summering

  • Inte alls lika skrämmande som dess trailer lovade!

Du kanske också gillar