Hem Underhållning Trailer för Into the Deep. Dokumentärfilm om danske ubåts-mördaren Peter Madsen.

Trailer för Into the Deep. Dokumentärfilm om danske ubåts-mördaren Peter Madsen.

förbi admin
0 kommentar

Här kommer trailern för Into the Deep, en dokumentärfilm om raketbyggaren Peter Madsen som blev världskänd efter det att han 2017 mördade den svenska journalisten Kim Wall ombord på sin ubåt.

Into the Deep började filmas som en dokumentär om Peter Madsens raketer men ändrade fokus efter det att han mördade Kim Wall. Filmmakarna bakom filmen har fått kritik efter det att en del som medverkar i filmen velat bli bortklippta efter filmen kom att handla om det makabra ubåtsmordet utan att filmmakarna tog någon hänsyn till detta.

Efter kritiken mot filmen meddelade Netflix 2020 att man inte hade några planer på att visa filmen trots att man köpt in den. Nu har dock filmen klippts om lite och Netflix skriver:

“A work-in-progress version of Into The Deep premiered at Sundance film festival in 2020. Following that screening, two participants were removed from the film and another participant “Sara” appears in the film digitally disguised at her request. The filmmakers used cutting edge technology which provides a lifelike disguise but offers a more authentic viewing experience to the audience than a blur.”

Nästa fredag, 30 september, börjar Netflix visa Into the Deep.


about.netflix.com


Film & TV, Netflix,

dokumentär,

peter madsen,

into the deep,

kim wall,

peter madsen
Peter MadsenPeter Langkjær Madsen is a Danish convicted murderer, former engineer and entrepreneur. In April 2018, he was convicted of the 2017 murder of Swedish journalist Kim Wall on board his submarine, UC3 Nautilus, and sentenced to life imprisonment.
Netflix kommer inte att visa Into the deep


Dokumentären om Peter Madsens mord på Kim Wall
Kulturnyheterna rapporterar att Netflix har beslutat sig för att inte sända dokumentären Into the deep efter det att denna fått kritik efter premiärvisningen tidigare i år. Into the deep var ursprungligen tänkt att bli en dokumentär om den danske uppfinnaren Peter Madsen och hans raketbyggen. Filmen ändrade dock fokus efter det att Madsen mördade den svenska journalisten Kim Wall på sin ubåt 2017. Filmen hade premiär på Sundance-festivalen tidigare i år och fick då motta en del kritik. En del av dem som medverkade i filmen kritiserade då de båda filmmakarna Emma Sullivan och Mette Heide för att de inte klippts bort från filmen, något de hade önskat då filmen ändrade fokus från raketer till mord och ubåtar. Huruvida det är kritiken mot filmen som fått Netflix att inte sända filmen är inget Netflix vill bekräfta. Man bekräftar dock att man inte har några planer på att sända filmen.Tumnagel

40.5°
Mordet på Kim Wall blir tv-serie


Ubåtsmordet filmatiseras
Hollywood Reporter skriver att den danske filmmakaren Tobias Lindholm planerar att göra en tv-serie om det så kallade “ubåtsmordet” där uppfinnaren och ubåtsbyggaren Peter Madsen mördade den svenska journalisten Kim Wall. Det handlar om en miniserie i sex avsnitt med titeln “The Investigation” och den görs av danska Miso tillsammans med TV4/CMORE, norska TV2 och Outline Film. Manuset kommer Lindholm skriva tillsammans med polisen Jens Moller och Kim Walls föräldrar. “The Investigation” förväntas börjas spelas in nästa år men det är oklart när den får premiär. Här i Sverige antar jag att tv-serien kommer att visas på TV4 och/eller CMORE.Tumnagel

-14.1°
Snart har tv-serien om utredningen av mordet på Kim Wall premiär


Kolla in teaser för Utredningen
Snart har tv-serien om utredningen av det så kallade ubåtsmordet premiär på SVT och här är en kort teaser för den. I Utredningen får tittarna ta del av utredningen runt när den danske uppfinnaren Peter Madsen mördade den svenska journalisten Kim Wall, något han gjorde i samband med att han tog med henne på en tur i sin hemmabyggda ubåt. I rollerna syns bland andra Rolf Lassgård och Pernilla August vilka spelar Kim Walls föräldrar i tv-serien. Utredningen sänds på SVT i sex delar med start 28 september.Tumnagel

25.1°Du kanske också gillar