Hem Underhållning Tv-överlevaren Bear Grylls på plats i Ukraina

Tv-överlevaren Bear Grylls på plats i Ukraina

förbi admin
0 kommentar

Det var under onsdagen som filmklipp och bilder på den 48-årige brittiske överlevnadsexperten började spridas på sociala medier.

Filmklippen visade hur Bear Grylls, iklädd en röd jacka, stod vid en bensinmack, någonstans i Ukraina. 

Med sig hade han ett filmteam som dokumenterade besöket.

Den ukrainske journalisten Illia Ponomarenko vid Kyiv Independent skrev under onsdagen att Bear Grylls har kommit till Ukraina för att sätta sina färdigheter på ett riktigt prov.

Han tillade också att Grylls befann sig i Zjytomyr – en stad belägen i nordvästra Ukraina.

Träffade Zelenskyj

På torsdagen bekräftade Bear Grylls själv i ett inlägg på Instagram att han åkt till Ukraina för att spela in ett nytt program tillsammans med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. 

”Den här veckan hade jag förmånen att resa till Ukrainas huvudstad Kiev och umgås med president Zelenskyj(…) När landet går in i vinter, och med deras infrastruktur under attack, är överlevnad för miljontals människor en mycket verklig daglig kamp”, skriver han i inlägget.

Bear Grylls skriver vidare att han kommer spela in ett specialprogram där man kommer få se en sida av Zelenskyj som aldrig har visats förut.

”Programmet kommer snart. Tack Zelenskyj för din gästfrihet i en svår tid. Var stark”, avslutar han.

Den brittiska överlevnadsexperten har gjort sig känd för att göra både äckliga och extrema saker för att visa hur man på bästa sätt överlever i naturen. Han har bland annat druckit sitt eget urin i ett program – vilket gjorde honom känd över världen. 

Sean Penn om sitt möte med Zelenskyj: ”Oändligt imponerad”

Du kanske också gillar