Hem Underhållning Ulf Kristersson gästar BIANCA i dagens avsnitt

Ulf Kristersson gästar BIANCA i dagens avsnitt

förbi admin
0 kommentar

Statsministern besöker Bianca Ingrossos talkshow


I det sjunde avsnittet av Bianca Ingrossos framgångsrika talkshow “BIANCA” är statsminister Ulf Kristersson en av gästerna på besök i studion.Ulf Kristersson är en av gästerna i kvällens avsnitt av BIANCA

Framgångssagan som är “BIANCA”, Bianca Ingrossos talkshow, som nu är inne på sluttampen av sin tredje säsong, rullar vidare. I helgens avsnitt, det sjunde i ordningen, blir det finbesök i studion. Det hör visserligen till vanligheterna i programmet, men en person av mycket högre status än en av veckans gäster är svår att uppnå. Det är nämligen Sveriges statsminister Ulf Kristersson som är en av kvällens gäster.

Foto: discovery+

Besöket hos Bianca Ingrosso kommer inte enbart att innebära ett mysigt samtal för Kristersson, utan han kommer att sättas på prov av programledaren. Ett segment som väntar är exempelvis “Biancas nutidstest”, där statsministern får chansen att visa upp hur bra koll han faktiskt har på samtiden.

Alla gäster i BIANCA söndagen den 12 november

Ulf Kristersson är givetvis inte den enda som kommer på besök hos Bianca Ingrosso under det sjunde avsnittet av talkshowens tredje säsong. Peter Settman är också på plats, och han öppnar upp om den kritiserade kyssen på Charlotte Kalla under Idrottsgalan 2008. Även Lars Lerin och Manoel Junior Marques Lerin är på plats, och likaså är komikern Charlotta Björck, som nyligen bekräftades som en del av den fasta panelen i den kommande Bäst i test-säsongen.

Slutligen är B.Baby och Myra Granberg veckans gästande artister som kommer att stå för ett framförande.

Ulf Kristersson gästar BIANCA i dagens avsnitt
Foto: discovery+

Gästerna i BIANCA avsnitt 7:

  • Ulf Kristersson
  • Peter Settman
  • Lars Lerin
  • Manoel Junior Marques Lerin
  • Charlotta Björck
  • B.Baby
  • Myra Granberg

“BIANCA” avsnitt 7, säsong 3 visas på Kanal 5 kl. 21.00 och finns att streama på discovery+. Säsongens sista avsnitt sänds den söndagen den 19 november.

Du kanske också gillar