Hem Underhållning Ulf Lundells motvilliga kärlek till Ninna Prage – och sexet

Ulf Lundells motvilliga kärlek till Ninna Prage – och sexet

förbi admin
0 kommentar

Det är i böckerna Vardagar 6 och 7 som Lundell skriver om sina vardagsbetraktelser. Den första boken tar avstamp i september 2020, mitt under coronapandemin och läsaren får följa Lundells i hans vardag bland både sysslor och tankar.

Tidigt i boken nämner 72-årige Lundell 39-åriga kärleken Ninna Prage som N. Men till en början är Lundell motsträvig till att bli kär igen.

”Man kan föreställa sej ett förhållande med N. Men man aktar sej väldigt noga. Geografiskt är det svårt”, skriver han bland annat om PR-konsulten som är bosatt i Stockholm.

”Nu tycks jag vara kär igen. I ännu en kvinna. Gentlemannen lutandes på dörrkarmen sippandes in, vuxna i 70-årsåldern skakar förstås på huvudet. Bättre borde man bete sig”, skriver han senare om kärleken.

I boken delar också författaren med sig om explicita detaljer om parets kärleksliv och tankarna kring den nya stora kärleken. I slutet av april samma år skriver Lundell: ”Längesen man låg med huvud, ansikte, tunga mellan en kvinnas lår. Lite väl längesen. Det piggade upp”.

Författare och artisten skriver vidare: ”Kom då, säger N mjukt, och vill ha in mej i sej. När jag nu har haft den här för mej så sällsynta kvinnliga närheten blir jag så överrumplande och omsvärmande kär i allt vad kvinnor heter, märker jag”.

Livet med Ninna Prage

Men Lundell beskriver också parets vardagsliv tillsammans i Skåne och den växande kärleken. Under deras andra år tillsammans berättar Lundell hur han rensar i ett rum för att få plats med nya möbler till flickvännen, hur de lagar stuvade makaroner, köper korsord och lyssnar på musik. 

”Jag känner ibland att det vore bäst att N och jag lever tillsammans, men jag vet inte hur. Inte hon heller”, skriver författaren i sina dagboksanteckningar under sommaren 2021. 

Det var i juli förra året som paret berättade att de funnit kärleken i varandra.

Ulf Lundell har tidigare varit gift tre gånger. Bland annat med Barbro Zackrisson som gick bort 2017 och som han har dottern och journalisten Sanna Lundell med.

Efter skilsmässan med Sofia Lundell fick artisten frågan om han hade hoppet om kärleken kvar.

”Det där låter dramatiskt. Jag tror på arbetet, att ta hand om kropp och själ och hjärna, ta hand om hus och hem, jag tror på vänskap och hygglighet och vuxna människors förmåga att fatta någorlunda kloka beslut. I grunden styrs vi ändå av känslor, alla människor är romantiker, men dom flesta av oss är nog som mest romantiska i yngre år än där jag befinner mig i dag”, svarade han Aftonbladet då. 

Ninna Prage var tidigare tillsammans med skådespelaren Örjan Ramberg, 74. 

Så här kom det klassiska skivomslaget till: 

Du kanske också gillar