Hem Underhållning Ulrika Jonssons blinkning till Jenner med nakna bilden

Ulrika Jonssons blinkning till Jenner med nakna bilden

förbi admin
0 kommentar

Svenskfödda tv-profilen Ulrika Jonsson, 54, är uppvuxen i Sollentuna men har gjort karriär i Storbritannien, bland annat som programledare och skådespelare. Och hon är ingen blyg viol. Bland annat har hon nyligen dejtat vilt i den brittiska serien ”Celebs Go Dating” och nu har hon slängt alla kläder på en bild – som en blinkning till Kendall Jenner, 26. 

”Ibland finns det inget mer frigörande än att sola naken. I Sverige har vi en väldigt bra anpassning till nakenhet och kroppar. Jag växte upp med föräldrar som var spritt språngande nakna så fort de fick tillfälle”, skriver Jonsson i en krönika i brittiska The Sun.

Hon skriver vidare att det inte finns någonting sexuellt med att visa sin torso, det är inte provocerande utan bara befriande. 

”Så jag tittar på Kendall Jenner som ligger där helt skimrande i sin senaste Instagrampost, helt naken för hela världen att se och jag tänker: ‘Bra för dig’”, fortsätter Jonsson. 

Tv-profilen påpekar att det precis påstås ha tagit slut mellan Jenner och pojkvännen Devin Booker, 25, och om det fanns en hämndbild så skulle det absolut vara den här. Jonsson menar att bilden skriker ”kolla här vad du missar” men skriver också att Jenner förmodligen bara försöker hålla humöret uppe i sociala medier – fastän hon förmodligen är förkrossad på insidan.

Foto: Ulrika Jonsson/The Sun

Orden till barnen 

Den avklädda bilden på Ulrika Jonsson är långtifrån den enda som hon har publicerat och nu vill hon starta en rörelse för att frigöra kroppen i syfte att det vore frigörande för alla. 

”Och för mina barn som som skriker högt och blir vettskrämda när de ser mig gå omkring naken i huset då och då. Då brukar jag påminna dem om att den här nakna kroppen gav dem liv. Och det är därför jag inte har något som helst bekymmer med att kopiera Kendall Jenners pose – det är det naturliga sättet för mig att få en bränna”, skriver Ulrika Jonsson i The Sun.   

https://www.instagram.com/p/CfR0Oguv1ZO/

Öppnar upp om otroheten: 

Du kanske också gillar