Hem Underhållning Vår första titt på Pixar-filmen “Elemental” | MovieZine

Vår första titt på Pixar-filmen “Elemental” | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Animationsstudions nästa äventyr, som utspelar sig i ett samhälle där grundelementen lever i harmoni med varandra, får premiär i juni 2023.

I våras fick vi reda på de första detaljerna om Pixars nästa långfilm, “Elemental”. Nu delar animationsstudion med sig av en första poster samt trailer för filmen, som går upp på biografer nästa sommar.

 

“Elemental” utspelar sig i den fiktiva staden Element City, där invånarna representerar de fyra olika grundelementen. Fokus ligger på Ember, som är gjord av eld, och som en dag träffar vattenfiguren Wade. Trots sina uppenbara olikheter upptäcker de att de har mycket gemensamt, och deras växande vänskap börjar snart att utmana Embers fördomar om världen de lever i. 

 

 

Filmen är regisserad av Peter Sohn, som sedan tidigare ligger bakom “Den gode dinosaurien”, samt har arbetat på Pixar-produktioner som “Hitta Nemo”, “WALL-E” och “Upp”. I en intervju med Collider berättar Sohn att han, tillsammans med animatörerna, har försökt åstadkomma något nytt och unikt med “Elemental”.

 

– Det har lagts ner väldigt mycket arbete och kärlek i den tekniska processen. Samtidigt hoppas vi att publiken inte ser det, utan att de ser karaktärer som beskriver dem själva, och förhoppningsvis förälskar sig i det, säger regissören.

 

Se den första trailern till “Elemental” här:

 

 

“Elemental” har premiär den 16 juni 2023.

Du kanske också gillar