Hem Underhållning Vivid Wise As vann VM-loppet · Senaste nyheterna om trav · Travronden

Vivid Wise As vann VM-loppet · Senaste nyheterna om trav · Travronden

förbi admin
0 kommentar

Framgångarna vägrar ta slut för Alessandro Gocciadoros stjärnhäst Vivid Wise As (e. Yankee Glide). På lördagskvällen la han ytterligare en stor skalp till samlingen. Detta sedan han från innerspår haft hand om ledningen i International Trot ($1.000.000) hela vägen.

Som så många gånger förr var det Matthieu Abrivard som skötte tömmarna bakom Gocciadoros nioårige hingst. Segertiden skrevs till 1.11,2a/2011 meter och kretsen kring Vivid Wise As kunde kvittera ut 500.000 dollar i förstapris.

– Han var riktigt snabb iväg. Jag ville vänta och se om någon skulle utmana oss men ingenting hände och då var taktiken att köra i tät. På den här typen av bana förstod jag att det skulle krävas något extra för att ta sig förbi honom, säger Matthieu Abrivard i segerintervjun.

Sverige representerades av Åke Svanstedts Jiggy Jog som efter ett lopp i rygg på ledaren med Dexter Dunn i vagnen avslutade starkt som tvåa. En starkt avslutning stod även Alessandro Gocciadoros styrning Bengurion Jet för som trea.

Bara under 2023 har Vivid Wise As vunnit lopp som Grand Critérium de Vitesse, Premio Costa Azzurra och Premio Gaetano Turilli. Han har dessutom varit tvåa i Prix de France och Hugo Åbergs Memorial.

Du kanske också gillar