Hem Underhållning X factor-stjärnan Tom Manns sorg: Fästmön dog på bröllopsdagen

X factor-stjärnan Tom Manns sorg: Fästmön dog på bröllopsdagen

förbi admin
0 kommentar

X Factor-stjärnan Tom Mann, 28, publicerade på måndagen ett inlägg på Instagram att hans fästmö Danielle Hampson, 34, gick bort tidigt på lördagen, samma morgon som paret skulle ha haft sitt bröllop, skriver Daily Mail. 

Tom Mann delade med sig av en bild på Danielle Hampson tillsammans med parets åtta månader gamla son Bowie där han bland annat skriver att han är ”helt trasig” och att han ska vara stark för parets son. 

”Jag kan inte tro att jag skriver dessa ord men min älskling Dani – min bästa vän, mitt allt och mer, mitt livs kärlek – gick bort tidigt på lördagsmorgonen den 18 juni. På vad som var tänkt att vara den lyckligaste dagen i våra liv slutade i oåterkallelig hjärtesorg”, skriver han inlägget. 

https://www.instagram.com/p/CfCO8xPj1mH/?hidecaption=true

”Lovar att göra dig så stolt” 

Han skriver att han kommer ha på sig vigselringen som ett tecken på sin kärlek och att han ska göra allt för att uppfostra sonen så som paret velat.  

”Jag lovar dig att han kommer att veta hur fantastisk hans mamma var. Jag lovar att göra dig så stolt.”

Paret tros ha dejtat sedan 2015, då Danielle delade ett första inlägg på sociala medier tillsammans med Tom. 

Danielles senaste inlägg på sociala medier lade hon upp tre veckor före sin död när hon delade bilder från parets semester på Sardinien med vänner, skriver Daily Mail.

Tom Mann slog igenom i brittiska X Factor 2014 som en del av gruppen Stereo Kicks som kom på femte plats. Året efter gick gruppen skilda vägar och Mann har varit framgångsrik genom att skriva låtar åt artister som Lewis Capaldi, Rita Ora och Ellie Goulding.

Du kanske också gillar