Hem Världen Advokat: FBI söker igenom Bidens hem

Advokat: FBI söker igenom Bidens hem

förbi admin
0 kommentar

”Genomsökningen i dag är ytterligare ett steg i en grundlig och planerad process som justitiedepartement fortsätter genomföra och som vi kommer fortsätta att underlätta och stötta fullt ut”, meddelar advokaten Bob Bauer i ett uttalande.

Sökningen är en del av utredningen om eventuell felhantering av hemligstämplade dokument, och följer en 13 timmar lång genomsökning av Bidens hem i Wilmington som genomfördes den 20 januari.

I bostaden i Wilmington hittades hemligstämplade dokument, och några handskrivna anteckningar togs också i beslag. Dokumenten var både från Bidens tid som senator och som vicepresident medan handskrivna anteckningarna var från tiden som vicepresident.

Tredje platsen som undersöks

Hemligstämplade dokument har även hittats vid Penn Biden Center i Washington, en tankesmedja som är kopplad till University of Pennsylvania där Biden tidigare varit hedersprofessor.

Bidens hem i Rehoboth Beach är den tredje platsen som undersöks av myndigheterna.

Presidenten har frivilligt tillåtit justitiedepartementet att få tillgång till hans olika residens som en del av deras utredning.

Tidigare har Bidens personliga advokater sökt igenom hans bostad i Rehoboth beach, och har uppgett att de inte hittat några officiella eller hemligstämplade dokument där.

Texten uppdateras.

Du kanske också gillar