Hem Världen Boris Johnson borde sluta missbruka alkohol

Boris Johnson borde sluta missbruka alkohol

förbi admin
0 kommentar

Sluta missbruka alkohol och börja sporta.

Det är Vladimir Putins uppmaning till G7-ledarna.

Tar de inte itu med sina dåliga vanor, uppger Putin, kommer de aldrig att bli lika snygga nakna som den ryske presidenten.

Vladimir Putin svarar nu på G7-ledarnas skämt.

Boris Johnsons skämt om Vladimir Putins benägenhet att blotta sin bara bringa har inte fallit i god jord i Kreml.

Det var under ett möte mellan G7-länderna tidigare som Storbritanniens premiärminister föreslog att han och de övriga politiska ledarna skulle ”visa magrutorna”, för att på så vis visa att de var ”tuffare än Putin”.

Detta följdes av att Kanadas premiärminister Justin Trudeau kontrade med att G7-topparna borde ge sig ut på en ridtur med bar överkropp, en blinkning till Vladimir Putins förkärlek till denna aktivitet.

”Vet inte hur de tänkte klä av sig”

Men enligt Vladimir Putin vore detta en dålig idé.

– Jag vet inte om de tänkte klä av sig upptill eller nedtill, men jag tror i vilket fall att det skulle vara en motbjudande syn, uppger den ryske presidenten.

G7-ledarnas möte i Tyskland tidigare i år.

Det var under ett besök i Turkmenistan som Vladimir Putin fick en fråga om hur han ställde sig till G7-ledarnas kommentarer, skriver the Independent. Han passade då på att erbjuda dem några allmänna skönhetstips.

För att se bra ut utan kläder, påpekade Vladimir Putin, är det nödvändigt att ”sluta missbruka alkohol”.

Viktigt med fysisk aktivitet

Dessutom måste man göra sig av med andra dåliga vanor, samt ägna sig åt ”fysisk träning och utöva sporter”.

Vladimir Putin själv är ett fan av ishockey, och ska under ett möte med Emmanuel Macron ha slagit fast att han hellre befunnit på ishockeyrinken än suttit i sammanträde med den franske presidenten.

Under mötet med G7-länderna uppgav även Boris Johnson att Vladimir Putin aldrig skulle ha invaderat Ukraina om han varit en kvinna, och att kriget är ett ”perfekt exempel på toxisk maskulinitet”.

Du kanske också gillar