Hem Världen Calum von Mogers första livstecken – efter hoppet

Calum von Mogers första livstecken – efter hoppet

förbi admin
0 kommentar

För omkring tre veckor sedan lades Calum von Moger in på ett sjukhus i Melbourne, Australien, efter att ha hoppat ut genom ett fönster på andra våningen och skadat sin ryggrad allvarligt. 

Enligt vänner till bodybuilderstjärnan ska han ha varit påverkad av droger vid fallet och utöver ryggradsskadan ska han även ha drabbats av allvarliga skärskador.

Sedan händelsen har det varit tyst från den annars aktiva sociala medier-användaren Calum von Moger, men nu har det första livstecknet kommit.

”Det är så skönt att vara vid liv”, skriver han till ett Instagraminlägg den 5 juni: 

https://www.instagram.com/p/CebHKy1Jt1i/

Han publicerar även två videor på Instagram där han filmar sina skador – stora skärsår som har sytts igen och blåmärken över hela kroppen.

I en Instagramstory visar Calum von Moger även upp sin rygg som ser ut att prydas av ett decimeterlångt ärr som har bildats av ett skärsår längs ryggraden. 

Calum von Moger skriver att det är ”så här det ser ut att vakna upp från en mardröm” och tackar även för alla ”lyckoönskningar och böner”. 

https://www.instagram.com/p/Cebk4ycJSMR/

Tiden före hoppet från fönstret

Strax innan Calum von Moger hoppade ut genom fönstret ska han ha blivit utkastad av sin familj, där han bodde efter sin hemkomst från USA. Sedan dess har hans och följare varit oroliga, efter han har postat flera konstiga inlägg i sociala medier. 

I ett inlägg på Instagram före fallet skrev Calum von Moger:

”Alla har ett förflutet. Vi har alla gått igenom tuffa tider. Jag erkänner, jag har klantat till det ordentligt många gånger.”

Vidare skrev han:

”Men jag bryr mig inte om att leva med negativa tankar om det förflutna. Allt jag bryr mig om är att lära mig av mina misstag och bli en bättre människa. Jag gör mitt bästa för att stå stark men jag har dåliga dagar också.”

”En dålig plats”

Youtubern Nick Trigilli, även han en framgångsrik bodybuilder, har tidigare sagt att Calum von Moger befann sig på ”en dålig plats” vid händelsen.

– Jag hoppas att det här är den absoluta botten för honom och att han kan få sitt liv tillbaka, sade han på Youtube kort efter fallet. 

De senaste åren har Calum von Moger drabbats av flera livsförändrande händelser:

2018 fick han reda på att han är pappa till ett barn. Hans hund dog, vilket han beskrev som ”det värsta som någonsin har hänt” honom. I samma veva brann hans hus i Kalifornien ner, i samband med gräsbränderna.

Tidigare i år åtalades även Calum von Moger efter att ha rammat en annan bil – och därefter jagat bilens förare med machete. Efteråt hittade polisen cannabis, metamfetamin och testosteronpreparat bland Calum von Mogers tillhörigheter. Calum von Moger släpptes på fri fot men skulle infinna sig i domstol igen den 26 maj.

Kopplingen till Schwarzenegger

Calum von Moger kommer från en välbärgad familj i Victoria, Australien och började lyfta vikter redan vid 14 års ålder. Som ung bodybuilder såg han upp till Arnold Schwarzenegger, och 2018 fick von Moger rollen som en ung Schwarzenegger i långfilmen ”Bigger”. Han har bland annat kallat sig för ”Arnold 2.0” efter den österrikiske ikonen.

Men Calum von Mogers karriär började tidigare än så när han fick alltmer uppmärksamhet i samband med att han publicerade videoklipp på sin träning i sociala medier. I dag har han över 3 miljoner följare på Instagram.

Se även: 

Skådespelaren Arnold Schwarzenegger kallar i en video på Youtube kriget i Ukraina för ett illegalt krig där människor hänsynslöst offras och att en hel värld fördömer det som händer.

Du kanske också gillar