Hem Världen Mamman inlåst i sin bostad i 17 år – hennes skrik överröstades med hög musik

Mamman inlåst i sin bostad i 17 år – hennes skrik överröstades med hög musik

förbi admin
0 kommentar

Kvinnan och hennes två nu vuxna barn kunde på torsdagen släppas ut i frihet efter att ha suttit inlåsta i 17 år i sitt hem i Rio de Janeiro. Kvinnans make sedan 23 år är gripen misstänkt för människorov och misshandel, skriver mediebolaget Globo.

Mannen spelade ofta hög musik i huset, vilket hade gett honom smeknamnet ”DJ” bland grannarna. Men musiken var inte för nöjes skull. Det var ett sätt att överrösta ropen på hjälp från fångarna, skriver Globo.

Bilderna från polisens undersökning visar att bostaden var smutsig och i dåligt skick. De två barnen, som nu är 19 och 22 år gamla, var vid fritagningen bundna och undernärda.

– Jag grät när jag såg dem komma ut. Hon såg ut att vara 8 år, sade grannen till Globo.

Enligt vittnesmål från mamman till polisen kunde det gå dagar mellan måltiderna och de blev ofta misshandlade både fysiskt och psykiskt.

Mamman och barnen har förts till sjukhus och vårdas för undernäring och uttorkning. De ska fortfarande vara kvar på sjukhuset, uppger tidningen.

Polismyndigheten har upprättat en intern utredning för att ta reda på varför familjen inte befriats tidigare. Ett första tips ska ha kommit in till polisen redan 2020, skriver O Dia.

Du kanske också gillar