Hem Världen Man doppade sin penis i vattenflaska – gav kvinna könssjukdom

Man doppade sin penis i vattenflaska – gav kvinna könssjukdom

förbi admin
0 kommentar

Den 54-åriga kvinnan från Houston, Texas uppger att hon tyckte att vattnet från arbetsplatsens vattenautomat luktade illa, vilket gjorde att hon började ta med sig sin egen vattenflaska till jobbet.

Men i slutet av september i år märkte hon att något även var fel på vattnet i hennes egen vattenflaska. Det smakade nämligen urin.

Senare gjordes en analys av vattnet som bekräftade att det förekom halter av urin i vätskan, men kvinnan hade även satt upp en kamera i sitt kontor som fångade på film vad som hade orsakat det.

En man som jobbade som vaktmästare på kontoret ska vid minst två tillfällen ha stoppat sin penis i kvinnans vattenflaska.

– Han drog fram sin penis och stoppade den i en flaska och i princip tvättade sin penis i vattnet, säger kvinnan, som vill vara anonym, i en intervju med amerikanska ABC News.

Drabbades av könssjukdom – man gripen

Kvinnan säger att hon drabbats av en könssjukdom som hon ska ha fått av mannen.

– Jag kommer ha könssjukdomen resten av livet. Inget kommer att ändra på det. Det känns som att jag kommer behöva vara försiktig i resten av mitt liv, säger kvinnan.

– Jag vill att det här ska gå till rättegång. Jag vill att ha ska bli exponerad för vem han är och att han ska betala för vad han gjort mot mig.

Mannen greps på arbetsplatsen efter händelsen och har nu åtalats för grov misshandel och grov misshandel med ett dödligt vapen.

LÄS OCKSÅ: Kompisar brände upp kvinnas kropp för att slippa droganklagelser

LÄS OCKSÅ: Kvinna hölls som sexslav i källare – man gripen

LÄS OCKSÅ: Dödade gravid kvinna – skar ut fostret ur magen

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.

Du kanske också gillar