Hem Vetenskap och teknik 21% rabatt på Google Chromecast | MovieZine

21% rabatt på Google Chromecast | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Black Week är äntligen här. Passa på att kolla in de prylar du behöver men inte förmått dig att köpa, ännu. Som till exempel en extra prisvärd Chromecast.

Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.

 

Black Week är (som sig bör) lika med superpriser! Hos Kjell & Company råder såklart inga undantag där hela veckan är fullspäckad med suveräna deals. Passa på att fynda populära produkter från välkända varumärken till pressade priser.

 

Från deras stora urval vill vi tipsa dig om att kolla in denna Google Chromecast med Google TV. Med en prislapp på endast 590 kr (nedsatt 21 %) kommer du kunna göra din smart-tv ännu smartare.

 

 

Google Chromecast med Google TV 4K – Gör din TV smartare

 

Den är enkel att installera och lätt att använda. Förutom att du enkelt kan dela (casta) innehåll från din mobil direkt till din tv så medföljer en fjärrkontroll så att du smidigt kan navigera i ett menysystem med dina streamingappar Bara att ansluta till wifi och plugga in i din tv:s HDMI-port samt konfigurerar med appen Google Home. Den stödjer även en videoupplösning upp till 4K. Snacka om grymt!

 

Inte nog med det. Denna Chromecast kan också förena streamingnöjet med nytta i ditt uppkopplade hem. Med Google TV kan du streama från dina övervakningskameror, om de är kompatibla. Bra, va? Ge bort den som en lyxigt hård julklapp eller skäm bort dig själv på Black Week-rean med denna Chromecast.

 

 

Spana in Kjell & Companys hela Black Week-kampanj här…

Du kanske också gillar