Hem Vetenskap och teknik Airpods Pro 2 har kraftigt minskad bluetoothfördröjning

Airpods Pro 2 har kraftigt minskad bluetoothfördröjning

förbi admin
0 kommentar

Musikern och utvecklaren Stephen Coyle har mätt fördröjningen mellan ett tryck på tangentbordet och klickljudet på en Ipad Pro, parkopplad till olika versioner av Airpods.

Resultaten visar att ursprungliga Airpods hade skyhög fördröjning – 296 millisekunder, så mycket att det är uppenbart att ljudet kommer senare. Airpods 2 (153 millisekunder), Airpods Pro (167 millisekunder) och Airpods Pro 2 (126 millisekunder) har alla betydligt lägre fördröjning, och Apple verkar ha ansträngt sig för att fortsätta minska den.

Den inbyggda högtalaren i den Ipad Stephen Coyle testade med hade en fördröjning på 83 millisekunder, så den del av fördröjningen som faktiskt kan tillskrivas bluetoothanslutningen är nu nere på 43 millisekunder i Airpods Pro 2, mot 84 millisekunder i gamla Airpods Pro.

Iphone 14-familjen, nya Ipad Pro och Airpods Pro 2 har stöd för bluetooth low energy audio, en ny teknik som finns i bluetooth 5.2 och senare, men det framgår inte av Stephen Coyles blogginlägg vilken modell av Ipad Pro han har testat med.

Du kanske också gillar