Hem Vetenskap och teknik Apple ryktas ha en 16-tums iPad på gång. Gränsen mellan laptop och tablet kan suddas ut ytterligare.

Apple ryktas ha en 16-tums iPad på gång. Gränsen mellan laptop och tablet kan suddas ut ytterligare.

förbi admin
0 kommentar

The Information har varit i kontakt med en källa som uppger att att Apple håller på att utveckla en iPad som kommer att få en skärm på hela 16 tum, något som i så fall skulle ge den en lika stor skärm som den största MacBook-pro modellen som Apple för tillfället säljer.

Det har tidigare förekommit rykten om att Apple skulle ta fram en iPad med en 14 eller 15 tum stor skärm men detta är första gången vi hör rykten om en iPad med en 16 tum stor skärm. Enligt The Informations källa skulle en iPad med en 16 tum stor skärm kunna dyka upp under fjärde kvartalet 2023.

Den största iPad som Apple säljer idag är iPad Pro som har en skärm på 12,9 tum. Det har tidigare även ryktats att Apple har en macOS-version på gång till iPad. En iPad med 16-tums skärm och macOS skulle antagligen kunna bli ett alternativ till en traditionell MacBook om det av någon anledning skulle vara detta Apple siktade på. En sådan skulle kanske framför allt kunna tilltala dem som använder iPads Pencil för att rita på sina iPad.


theinformation.com


Mac, Övrigt,

apple,

rykte,

ipad,

jätte-ipad,

tablet


Via

theverge.comÄr macOS på ingång till iPad?
Ryktas om att Apple testar ny macOS-version på iPad Pro med M242.3°
Apple sägs utveckla en 14-tums iPad
StortTumnagel

39.4°


Du kanske också gillar