Hem Vetenskap och teknik “Bioshock”-spelen är gratis till PC | MovieZine

“Bioshock”-spelen är gratis till PC | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Alla tre delar i det populära förstapersonskjutarserien är nu gratis hos Epic Games Store.

Från och med idag kan du skaffa “Bioshock: The Collection” till PC via Epic Games Store. Detta paket innehåller bearbetade versioner av “Bioshock”, “Bioshock 2” och “Bioshock: Infinite”. Samlingen kommer också med allt nedladdningsbart innehåll och expansioner som släppts för spelen tidigare, inklusive det populära “Bioshock 2: Minerva’s Den”. 

 

För att ta del av erbjudandet behöver du skapa ett konto hos Epic Games Store och gratisversionen gäller bara till PC.

 

 

 

Vad är Epic Games Store?

 

Epic Games Store är en digital videospelbutik (likt välkända Steam) som drivs av Epic Games. Spelet “Fortnite” är Epic Games mest kända produkt, största framgång och en av dess största inkomstkällor. Epic Games Store lanserades december 2018 och har tagits emot med både positiv och negativ kritik.

 

Epic Games Store har hyllats för att utmana den påstådda monopol Steam har på spelmarknaden, samtidigt som vissa har höjt ett varningens finger för att Epic Games Store samlar in data via spionprogram och säljer till tredje part. Varje vecka släpper Epic Games Store ett nytt spel som du kan äga och spela permanent utan kostnad.

 

 

 

Om “BioShock”-spelen

 

“Bioshock” och “Bioshock 2” är retrofuturistiska spel med lite rollspelselement där man ibland får möjligheten att ta moraliska val eller välja tillvägagångssätt hur till exempel en fiende ska besegras. I “Bioshock” och dess uppföljare utforskars en kuslig och övergiven undervattensstad. Staden var tidigare en utopi, men girighet, maktmissbruk och rika människor förstörde allt.

 

“Bioshock Infinite” är mer ett direkt skjutspel, även om det har några inslag av spelmekanik från de två första spelen. När “Bioshock Infinite” kom mars 2013 hyllades spelet för de detaljerade miljöerna och spelhistorien. “Bioshock Infinite” är ett roligt och actionfyllt skjutspel med ett överraskande slut.

 

 “BioShock-Collection” erbjudandet gäller till den 2 juni 2022 hos Epic Game Store.

 

Vilket av BioShock-spelen är din favorit? Kommentera gärna här nedan!

Du kanske också gillar