Hem Vetenskap och teknik Bose lovar “världens bästa brusreducering” i Quietcomfort Earbuds 2

Bose lovar “världens bästa brusreducering” i Quietcomfort Earbuds 2

förbi admin
0 kommentar

Hörlursexperterna på Bose har valt kaxigast möjliga lanseringsdatum för sina senaste hörlurar: Företaget skickade ut pressmeddelanden om Quietcomfort Earbuds 2 samma kväll som Apple lanserade andra generationen av Airpods Pro.

Bose har tagit fram en ny kalibreringsteknik kallad Customtune som anpassar både uppspelningen av ljud och den aktiva brusreduceringen till den unika formen på varje bärares öron. Det innebär enligt företaget att hörlurarna har den bästa brusreduceringen i något par hörlurar på marknaden, inklusive fullstora hörlurar.

Specifikt säger Bose att Customtune-tekniken är mycket bättre på att stänga ute vissa irriterande ljud som det tidigare har varit svårt att bli av med, som folk som pratar, bebisar som skriker och ”störande familjeljud på hemmakontoret”.

Själva hörlurarna har en helt ny design som är en tredjedel mindre än föregångaren. De fästs också i örat på ett nytt sätt: Ett ”stabilitetsband” håller det på plats på insidan av ytterörat och nya konformade silikonspetsar sluter tätt mot innerörat utan att trycka för mycket. Tre storlekar av varje följer med så att du kan välja mellan totalt nio olika passformer.

Quietcomfort Earbuds 2 har stöd för bluetooth 5.3 och är svett- och regnsäker med IPX4-märkning. De börjar säljas 29 september med ett rekommenderat pris på 3 200 kronor.

Du kanske också gillar