Hem Vetenskap och teknik Cyberpunk 2077 får DLSS 3 med Frame Generation

Cyberpunk 2077 får DLSS 3 med Frame Generation

förbi admin
0 kommentar

I samband med Nvidias presentation av Geforce RTX 4000-serien i september presenterades nya versionen av Deep Learning Super Sampling, DLSS. Cyberpunk 2077 var en av titlarna den nya versionen av uppskalningstekniken demonstrerades med och det erbjöds ordentliga FPS-ökning i både 1440p och 4K-upplösning med ray tracing aktiverat. Likt mycket med Cyberpunk 2077 har finputs av tekniken tagit tid och utvecklarna har nu släppt en uppdatering som aktiverar DLSS 3 i spelet.

Cyberpunk 2077 är ett förhållandevis krävande spel och med maximal ray tracing-inställning i 4K svettas även marknadens mest kraftfulla grafikkort. DLSS 3 med interpolering lättas det på trycket tack vare AI-genererade bildrutor som ökar antalet bilder per sekund med upp mot 50 procent.

Detta är inte den enda uppdateringen utvecklarna CD Projekt RED har på ingång till Cyberpunk 2077. Det spekuleras att DLSS 3-uppdateringen förbereder spelet för det kommande Overdrive-läget, vilket vrider upp kvaliteten på ray tracing ytterligare genom att bland annat rendera reflektioner i full upplösning för ökad realistisk ljussättning. Specifikt när denna uppdatering släpps är för tillfället okänt.

Läs mer:

Du kanske också gillar