Hem Vetenskap och teknik Det här är framtiden för “Assassin’s Creed”-serien | MovieZine

Det här är framtiden för “Assassin’s Creed”-serien | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Ubisoft har avslöjat framtiden för “Assassin’s Creed”-serien med en rad olika kommande spel.

I samband med att den populära spelserien “Assassin’s Creed” fyller 15 år utannonserade Ubisoft igår att nästa stora spel i serien heter “Assassin’s Creed Codename RED” och att det utspelar sig i fedoala Japan – en plats som många fans har hoppats på genom åren.

 

Spelet utvecklas av Ubisoft Quebec som tidigare gjorde “Assassin’s Creed Odyssey” och leds av regissören Jonathan Dumont, som låg bakom det och “Immortals Fenyx Rising”.

 

 

Det är inte det enda “Assassin’s Creed”-spelet som Ubisoft har på gång, då de tidigare avslöjade “Assassin’s Creed: Mirage” som utspelar sig i Bagdad.

 

I spelet tar vi rollen som Basim Ibn Ishaq som dök upp i “Assassin’s Creed Valhalla”. “Mirage” utspelar sig 20 år innan händelserna i det spelet och kommer fokusera mer på smygande än de senaste delarna.

 

“Assassin’s Creed: Mirage” är planerat att släppas någon gång under 2023 och har fått en ny filmisk trailer.

 

 

 

Det är långt i från allt, då de även visade “Assassin’s Creed Codename JADE” som är ett mobilspel som utspelar sig i Kina, där vi får skapa oss en egen lönnmördare.

 

Ett annat större spel som är på gång är “Assassin’s Creed Codename HEXE”, som sägs ta en annan riktning än de andra spelen i en annan genre. Spelet verkar involvera häxor och ryktas utspela sig kring häxprocesserna i Tysk-romerska riket.

 

– Jag kan bekräfta att “Hexe” inte är ett rollspel. När jag säger att det är en annan typ av spel vill jag att folk ska lämna förväntningarna från “Origins”, “Odyssey” och “Valhalla”. De är alla en upprepning av vår rollspelsdesign. “Hexe” och “Red” tar olika spår, säger Marc-Alexis Côté till IGN, vicechef för serien.

 

 

I samband med att “Assassin’s Creed Codename Red” släpps kommer Ubisoft även att samla alla titlar i en typ av plattform kallad “Assassin’s Creed Infinity”, där du kan komma åt de olika titlarna samt ett kommande flerspelarläge som sammanfogar alla eror.

 

Vilket “Assassin’s Creed”-spel ser du fram emot mest?

Du kanske också gillar