Hem Vetenskap och teknik Det här ska George Millers “Furiosa” handla om | MovieZine

Det här ska George Millers “Furiosa” handla om | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

George Miller återvänder till Mad Max-land med Anya Taylor-Joy i huvudrollen. Nu vet vi mer om handlingen.

Det är dags för “Mad Max”-regissören George Miller att återvända till den sandtäckta ödemarken för en prequel till 2015 års “Mad Max: Fury Road”. Den här gången med fokus på tuffa hjältinnan Furiosa.

 

Sen tidigare vet vi att Anya Taylor-Joy tar över rollen från Charlize Theron för att kunna gestalta en yngre Furiosa och hennes dramatiska origin-story. Nu släpps de första detaljerna via filmens officiella synopsis, som avslöjar hur Furiosa hamnar mitt i ett krig mellan filmens två skurkar:

 

“När världen föll blir unga Furiosa bortrövad från The Green Place och hamnar i klorna på ett biker-gäng som styrs av krigsherren Dementus. På väg genom Wasteland hamnar de i Citadel som styrs av The Immortan Joe. Medan de två tyrannerna strider om makten måste Furiosa överleva många hinder och försöka ta sig hem.”

 

Anya Taylor-Joy såg vi senast i “The Northman”.

 

The Immortan Joe är en karaktär vi stött på förr i denna franchise, men nu kommer han att spelas av en ny skådis – kanske Tom Burke? Det är heller inte klart vem som ska spela Dementus, men Collider spekulerar i att detta kan vara Chris Hemsworths roll.

 

“Furiosa” får biopremiär våren 2024.

Du kanske också gillar