Hem Vetenskap och teknik Dying Light 2 får premiumvaluta, och folk är inte glada

Dying Light 2 får premiumvaluta, och folk är inte glada

förbi admin
0 kommentar

De negativa recensionerna kom som ett brev på posten.

Efter många om och men släpptes till slut Dying Light 2: Stay Human förra året, och Techland lyckades skapa en åtminstone någorlunda värdig uppföljare till det omtyckta första spelet.

I och med den senaste uppdateringen har de dock retat upp spelarskaran, eftersom de lagt till premiumvalutan DL Points. Dessa kan man köpa och sedan använda för att köpa diverse kosmetiska grejer direkt i spelet, snarare än att behöva göra det utanför spelet. Existerande spelare får 500 DL Points att testa med, men de måste lösas in innan 7 oktober.

Förutom en del äldre skins-paket menar Techland att man kommer billigare undan om man använder DL Points, och de slipper även lägga upp alla paket i olika externa butiker. Introduktionen av mikrotransaktioner har trots det lett till att de negativa omdömena strömmar in på Steam.

I en FAQ passar Techland även på att påpeka att tilltaget inte har någon som helst koppling till att Tencent blivit deras majoritetsägare, och säger att de sålde diverse paket även i första Dying Light, och att de länge planerat ett smidigare flöde för köpen.

Du kanske också gillar