Hem Vetenskap och teknik Elden Ring Colosseum i gratis uppdatering 7 december

Elden Ring Colosseum i gratis uppdatering 7 december

förbi admin
0 kommentar

Som en blixt från klar himmel får vi en grym ny trailer för Elden Ring och spelets kommande Colosseum-uppdatering. Häftig trailer till trots är den riktiga blixten releasedatumet för uppdateringen: 7 december. PvP-fans, det är dags att blåsa av dammet från era vapen och rustningar, tänja på musklerna och flexa de mest vidriga builds ni kan komma på. Imorgon får ni möjlighet att i städade förhållande smiska vettet ur andra spelare.

Om du varit borta från The Lands Between kanske du missade den massiva balanseringen som ägde rum i oktober. Du kan läsa noteringarna här, på Bandai Namcos hemsida.

Exakt vad Colosseum kommer innehålla är oklart i dagsläget då informationen är knapp. Trailern skyltar dock med vad som ser ut som 1v1, 1v1 med summons och 3v3. Om vi tolkar resten av innehållet i trailern så verkar det som att spelare behöver ha besegrat Margit the Fell Omen och palla sig ut till de vida vidderna av The Lands Between. Det ser även ut som att vi har fler arenor, möjligtvis kopplade till olika fraktioner med sina egna belöningar.

Troligtvis kommer mer information att släppas imorgon tillsammans med uppdateringen. Surfa därför tillbaka hit imorgon för en uppdatering på uppdateringen! I vår recension av Elden Ring fick spelet en solklar 10-poängare, ett betyg som bara stärkts sedan spelet sett diverse justeringar och uppdateringar. Nu, med en gratis utökning till spelets PvP, se spelet bara ut att bli bättre! Och mer långlivat.

Du kanske också gillar