Hem Vetenskap och teknik Ett nytt påkostat “Alien”-spel är på gång | MovieZine

Ett nytt påkostat “Alien”-spel är på gång | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Enligt en utvecklare är ett “Alien”-spel inspirerat av “Dead Space” och “Resident Evil” under utveckling.

Ända sedan spelet “Alien: Isolation” släpptes 2014 har fans av science fiction-universumet suktat efter ett nytt riktigt bra spel. Enligt en rapport från sajten Insider Gaming är nu ett nytt spel som utspelar sig i “Alien”-universumet under utveckling.

 

Källan ska ha skickat dokument och konceptbilder från spelet som antyder att det handlar om ett påkostat skräckspel under kodnamnet “Marathon”, som kommer till konsoler i slutet av 2023.

 

Spelet ska enligt utvecklaren som sajten varit i kontakt med ta inspiration från “Dead Space” och “Resident Evil”-serien. Det ska vara under utveckling av japanska Grasshopper Manufacturer, som ligger bakom spel som “No More Heroes” och “Killer 7”.

 

 

 

Enligt samma källa ska även en uppföljare till “Alien: Isolation” vara på gång av Creative Assembly som gjorde det första. Det spelet såldes i över 2,1 miljoner exemplar och fick enormt bra kritik, så det finns absolut utrymme för en uppföljare.

 

Vi vet sedan tidigare att ett annat spel i science fiction-universumet är under utveckling, kallat “Aliens: Dark Descent” av Focus Entertainment. Spelet beskrivs som ett actionspel för en spelare med en ny berättelse där vi kommer få kämpa mot de ikoniska xenomorferna som en grupp marinsoldater på planeten Lethe.

 

Vilket “Alien”-spel tycker du är bäst?

Du kanske också gillar