Hem Vetenskap och teknik Eufy presenterar nya smarta övervakningskameror. Kan känna igen personer via lokal bearbetning.

Eufy presenterar nya smarta övervakningskameror. Kan känna igen personer via lokal bearbetning.

förbi admin
0 kommentar

Ankers smarta hem-märke Eufy har släppt ett gäng nya kameror med nyheter som 4K, inbyggda solpaneler och en ny HomeBase 3-hubb som du ansluter till trådlöst. Den möjliggör lokal bearbetning av video för att skicka en varning när den upptäcker en person, husdjur eller fordon, nu även med ansiktsigenkänning så att den kan avgöra om det är en främling eller en familjemedlem. Det går också att utöka lagringen i HomeBase till hela 16 TB, vilket ska räcka för att kunna spela in rörelseaktiverad video i hela 60 år. Det går också att sätta igång kontinuerlig inspelning för första gången för Eufy. Dessutom kommer de flesta äldre Eufy-kameror få stöd för HomeBase 3.

All inspelning och bearbetning sker lokalt, så länge du inte vill prenumerera på Eufys molntjänst. Det finns 16 GB lagring inbyggt, men detta går som sagt att utöka till hela 16 TB med en hårddisk.

Kameran i EufyCam 3 är företagets första 4K-kamera; den har en 1,4 F-bländarlins, mörkerseende i färg och en inbyggd spotlight. De nya kamerorna har tvåvägsljud, så att du kan prata med besökare eller använda den inbyggda sirenen. Den kan integreras med Amazon Alexa och Google Home, men det finns ingen Apple Home-kompatibilitet vid lanseringen, men bör komma då detta finns till äldre kameror. Batteriet på 13.400 mAh bör ge upp till ett års batteritid och den inbyggda solpanelen lär förlänga den tiden om du sätter upp kameran någonstans där det är gott om sol.

Edge Security System, som består av HomeBase 3 och två EufyCam 3, kostar 595 dollar. Det återstår att se om eller när systemet kommer till Sverige.


theverge.com


Pryl, Smarta hemmet,

Eufy,

smarta övervakningskameror,

eufycam


Foto: EufyDu kanske också gillar