Hem Vetenskap och teknik Få arkadspel på köpet när du köper mobil. Halebop gör en två nya släpp.

Få arkadspel på köpet när du köper mobil. Halebop gör en två nya släpp.

förbi admin
0 kommentar

Halebop fortsätter att gör roliga släpp och den här gånger är det ett arkadspel som man får på köpet om man köper en Samsung Galaxy S22 Ultra tillsammans med Halebops abonnemang med 20 GB data i månaden. Prislappen ligger på 649 kronor i månaden i 36 månader.

Arkadspelet är framtaget av Arcade Dreams och på insidan finns Super Retro Cade med spel som Mega Man 2 och 1943 från Capcom. Totalt finns 90 klassiska spel installerade. Arkadspelet är värt 27 994 kronor.

Antalet är så klart begränsade och börjar säljas på torsdag 29 september klockan 11.00.

Uppdatering


Halebop har även släppt en Mystery Box på sin hemsida. Man säger inte vad lådan innehåller utan bara att det är något “riktigt stort”. Om det är stort fysiskt eller ekonomiskt får man se när det levereras i mitten av oktober. Värdet ska i alla fall vara 21.300 kronor.


halebop.se


Mobil, Operatörer,

halebop,

arkadspel


Köp mobil, få elektrisk surfbräda på köpet


Kul deal från Halebop
Halebop brukar göra en del roliga och konstiga samarbeten och nu har man gjort ett som borde ha gjorts för länge sedan. Det handlar så klart om surf, både på mobilen och på vattnet. Köper man en Samsung Galaxy S22 Ultra med deras 50 GB-abonnemang så får man liksom en elektronisk surfbräda från Waydoo på köpet. Prislappen ligger på 699 kronor i månaden och 24 månaders bindningstid och 36 månaders delbetalning, men då kostar telefonen över 12.000 kronor och brädan 7400 euro. Säljstart i morgon 29 juni klockan 11.00 och vi gissar att det inte finns många att lägga vantarna på.40.6°Du kanske också gillar