Hem Vetenskap och teknik Fortsatt succé för V Rising – förbi miljongränsen

Fortsatt succé för V Rising – förbi miljongränsen

förbi admin
0 kommentar

Stunlock Studios nya succéspel V Rising låter dig styra en törstig vampyr i en värld där människor regerar.

Foto: Stunlock Studios

Efter att ha fått en flygande start med sitt nya spel V Rising, fortsätter Stunlock Studios nå nya milstolpar. Efter att bara ha varit lanserat i ungefär en vecka nådde man en miljon sålda exemplar.

När V Rising släpptes av Stunlock Studios i slutet av maj kunde man snabbt benämna det som en succé. Efter 24 timmar hade man haft som mest 70 000 spelande spelare samtidigt på plattformen Steam.

Efter ungefär en vecka kunde Stunlock även konstatera att man redan nått 1 miljon sålda exemplar.

Trots att man nått miljongränsen är spelet fortfarande i early access. Det betyder att det inte är fullständigt klart men man kan redan köpa det och hjälpa teamet bakom spelet genom att rapportera buggar och liknande.

– Alla i studion är supernöjda och succén ger oss nu möjlighet att förverkliga vår vision till den fullständiga releasen av spelet, säger Johan Ilves, marknadsföringschef på Stunlock Studios till Moviezine.

Det finns fortfarande mycket arbete kvar att göra och Stunlock har en överblick av vad som kan förbättras. Men först vill man också veta vad spelarna tycker.

– Vi kommer behöva analysera och se vad våra spelare vill ha, före vi börjar pumpa in nytt innehåll. Förvänta er polering av system, nya funktioner, nya vapen och förmågor, nya områden att utforska samt bossar att besegra, konstaterar Johan Ilves.

Du kanske också gillar