Hem Vetenskap och teknik Fynda en ny tv på på Black Friday. Här listar vi reapriser på The Frame, LG Oled eller Samsung the Serif med flera.

Fynda en ny tv på på Black Friday. Här listar vi reapriser på The Frame, LG Oled eller Samsung the Serif med flera.

förbi admin
0 kommentar

Artikeln innehåller annonslänkar

En av de populäraste prylarna att fynda på Black Friday är en ny tv.
Om du är sugen på en större skärm eller en The Frame finns det pengar att spara.

Passa på och fynda en ny tv på Black Friday-rean! Om det är dags för en ny större tv är det inte en dum idé att utnyttja rabatterna som är under Black week. Här nedan listar vi några populära modeller som är på rea.

LG OLED C2 4K Smart tv 65″

Tunn tv-skärm på fot som med Oled, Dolby vision och Dolby Atmo som ger en riktigt bra spel- och filmupplevelse. Just nu sparar du 12 000 kronor om du köper denna smart-tv från LG hos Webhallen. Läs mer och köp här (annons från Webhallen).

Samsung the Serif 43″

Samsungs nya tv-apparat the Serif har sedan den lanserades varit ett förstaval hos många designintresserade. Denna 4K Smart tv:n med sina nätta ben är lätt att placera i hemmet och blir enkelt en del av interiören. Just nu sparar du 2000 kronor om du köper den på Black week-rean. Läs mer och beställ här (annons från Komplett.se).

PHILIPS PUS8007 55” LED 4K UHD Android-tv

Philips PUS8007 Smart LED-TV ger en bra bild som passar perfekt för spel och film. Tv:n har Dolby Atmos-ljud som levererar högkvalitativt ljud. Just nu sparar du 2000 kronor på TV:n hos Mediamarkts Black Friday-rea – läs mer och köp här (annons).

TCL 55″ 55P735 LED Google-tv

En tv som är optimerad för gaming och film med brett färgomfång och högkvalitativt ljud via Dolby Atmos. Dessutom behöver du ingen fjärrkontroll, den här tv:n går att röststyra via Google Alexa. Just nu sparar du 3000 kronor på tv:n via Webhallen – läs mer och köp här (annons).

Samsung the Frame 50″

Samsungs första design-tv har varit otroligt populär ända sedan den lanserades för fem år sedan. Tv:n ger optimala förutsättningar för att njuta av underhållning samt att den enkelt smälter in i din inredning. Just nu sparar du 5000 kronor på tv:n hos Komplett.se – läs mer och köp här (annons).

Du kanske också gillar