Hem Vetenskap och teknik Garmin lanserar ny hybridklocka | Mobil

Garmin lanserar ny hybridklocka | Mobil

förbi admin
0 kommentar

I november lanserade Garmin smartklockan Instinct Crossover, en så kallad hybridklocka som använder sig av analoga visare men där urtavlan bakom visarna är en skärm för att visa information. Nu går Garmin vidare med det upplägget, men istället för den robust designade Instinct Crossover lanserar man nu den elegantare Vivomove Trend.

Vivomove Trend har en boett i rostfritt stål och fiberförstärkt polymer. Pekskärmen är av lcd-typ som är 25.6×18.8 millimeter med en upplösning på 254×346 pixlar. Batteritiden ligger på upp till fem dagar när den används som smartklocka, och ytterligare en dag om den enbart används som klocka.

Eftersom den använder fysiska visare ser den ut som en analog klocka. Skärmen visas bara när du behöver den, och då flyttas visarna dynamiskt för att du enklare ska kunna se hälsostatistik, smartaviseringar med mera.

Klockan erbjuder bland annat funktioner för stressövervakning, sleep score och förinlagda aktivitetsprofiler för olika träningsformer. Genom att para ihop klockan med en Iphone eller Android-mobil finns det sedvanliga utbudet av uppdateringar på sociala medier och mejl, samt att informationen som klockan registrerar synkronisera med Garmin Connect.

Garmin Vívomove Trend finns med fyra olika utseenden med en prislapp på 3749 kronor.

Du kanske också gillar