Hem Vetenskap och teknik Gör din Yale Doorman smart

Gör din Yale Doorman smart

förbi admin
0 kommentar

Om du har ett Yale Doorman-kodlås men vill egentligen ha den modernare Doorman L3, men inte känner att du vill spendera så mycket pengar på ett nytt lås, har vi goda nyheter för dig. Det behöver du inte! För nu har Yale Access Module-uppgraderingssatsen anlänt.

Det nya kitet gör att äldre Yale Doorman-lås äntligen kan paras ihop med den nya appen. Detta innebär en helt annan vardag för de många användare som bara använder Doorman som kodlås på ytterdörren. Nu kan du fjärrstyra låset med Yale Access-appen. Du kan alltså se direkt på telefonen om dörren är öppen, stängd eller låst. Du kan få meddelanden om att ditt barn har kommit hem säkert när skoldagen är över, och du kan skapa tillfälliga koder på avstånd. Till exempel till hantverkare. Och ta bort åtkomsträttigheter när du vill.

Foto: Yale

Många nya funktioner

Yale Access Module ger äldre Doorman-modeller funktioner som automatisk upplåsning och fördröjd automatisk låsning, precis som både Yale Doorman L3 och Yale Linus kan.

I samma app kan du styra flera olika typer av Yale-lås i samma hem eller flera hem (sommarstuga etc.). Access Module kan också anslutas för smart kontroll med Google Home, Alexa, Airbnb och IFTTT.

16-9_classic_alexa_google
Yale Access Module kan anslutas till smarthögtalare från Google och Amazon. Foto: Yale

Enkel installation

En Bluetooth-modul passar in i en port under batteriluckan på Yale Doorman V2, V2N och Classic. Den levereras med en Yale Connect Wifi-brygga som ansluter låset till ditt hemnätverk. Detta gör att du kan fjärrstyra låset i appen även när du inte är hemma.

Foto: Yale

Yale Access Module: Pris och tillgänglighet

Produkten kommer att finnas tillgänglig i slutet av oktober, för 1490 kronor.

Mer info: yalehome.com

Du kanske också gillar