Hem Vetenskap och teknik HBO-serie om Arkham Asylum går framåt | MovieZine

HBO-serie om Arkham Asylum går framåt | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Det innebär inte mindre än tre separata spin-offs som fortsätter på historien i “The Batman”.

Matt Reeves mörka superhjältefilm “The Batman” kan bli början på ett betydligt större DC-universum hos streamingjätten HBO Max. Det har sen tidigare pratats om tre olika tv-serier som tar avstamp i filmen, och nu har vi nya detaljer kring alla tre.

 

• En serie om Arkham Asylum börjar ta form, enligt Variety. HBO har anlitat Antonio Campos (från true crime-serien “The Staircase”) som regissör och showrunner. Om projektet blir verklighet kommer vi att få checka in i dårhuset där bland andra Riddler och Joker varit stammisar. Matt Reeves har tidigare liknat projektet vid “en skräckfilm där Arkham Asylum är spökhuset”.

 

• Samma källa rapporterar om att tv-serien om Gotham City-polisen fortfarande är under utveckling. Den troddes vara skrotad till förmån för Arkham-serien, men tydligen inte.

 

 

• Det projekt som kommit längst är en spin-off om The Penguin aka Oswald Cobblepot, Gotham-mafioson som återigen kommer spelas av Colin Farrell under ett tjockt lager smink. Skådespelaren berättade för ett par veckor sen att “serien tar vid en vecka efter filmen, och Gotham är fortfarande under vatten”. Vi ser fram emot att återse honom som Pingvinen – inspelningen börjar tidigt 2023 och det planeras för 6-8 avsnitt. 

 

 

“The Batman”-regissören Matt Reeves är inblandad i samtliga projekt. Samtidigt planerar han för en uppföljare till sin succéfilm med Robert Pattinson åter i huvudrollen.

 

Vilken av serierna ser ni mest fram emot?

Du kanske också gillar