Hem Vetenskap och teknik Honeycomb nya Alpha Flight Controls XPC funkar både på PC och Xbox

Honeycomb nya Alpha Flight Controls XPC funkar både på PC och Xbox

förbi admin
0 kommentar

Honeycomb Aeronautical tog flygvärlden med storm när de släppte Alpha Flight Controls för drygt två år sedan. Många har beskrivit yoken som den bästa som går att köpa för den vanliga skrivbordspiloten. Nu släpper samma företag en uppdaterad version av sin hyllade enhet, kallad Honeycomb Alpha Flight Controls XPC. Nu funkar den precis lika bra till Xbox Series X|S som till PC.

Honeycomb Alpha Flight Controls XPC bjuder en ny design på den karaktäristiska vaxkake-grillen samt 180° rattutslag med nya hall effect sensorer helt utan center detent för en mjukare flygning framför datorn. Basen bjuder också en knapp-panel med fyra vippbrytare och ett femstegs-vred för tändningen. Handtagen stoltserar med inte mindre än 13 programmerbara knappar som kan programmeras efter eget tycke och smak. Priset är $349.99 och Honeycomb Alpha Flight Controls XPC kan beställas från den officiella hemsidan.

För de som vill utöka sin flygutrustning med gasreglaget Bravo Throttle Quadrant och pedaler så släpps också Honeycomb Xbox Hub som låter dig koppla in ovan nämna enheter samt  Logitechs Flight USB Throttle och roderpedaler ett Xbox Series X|S.

Du kanske också gillar