Hem Vetenskap och teknik Läckta bilder på Oneplus 10T

Läckta bilder på Oneplus 10T

förbi admin
0 kommentar

Förra året hoppade Oneplus över att släppa en Oneplus 9T-modell, sedan hoppade man över ”vanliga” Oneplus 10 och släppte Oneplus 10 Pro. Nu verkar det som att man kommer att plocka tillbaka T-modellen i form av Oneplus 10T, i varje fall om man ska tro publikationen Smartprix som tillsammans med läckaren OnLeaks har tagit fram inofficiella renderingarna som ska ha baserats på fotografier av mobilen.

Bland detaljerna som skiljer den avbildade modellen från Oneplus 10 Pro-modellen är bland annat att det fysiska reglaget för att välja ljudprofiler verkar ha försvunnit, och sensorerna i kameramodulen på baksidan verkar ha bytt plats.

Kamerorna påstås för övrigt vara tre till antalet med en primär kamera på 50 MP, en 16 MP ultravidvinkel och en 2 MP makrosensor. Frontkameran uppges vara på 32 MP.

Under motorhuven uppges OnePlus 10T få en Snapdragon 8+ Gen 1 tillsammans med 12 gigabyte arbetsminne och 256 gigabyte lagring, en 6,7 tum stor skärm med FHD+-upplösning och 120 Hz, samt ett batteri på 4800 mAh med 150W snabbladdning.

Oneplus 10T förväntas lanseras under hösten.

Du kanske också gillar