Hem Vetenskap och teknik Ljuvliga ljudböcker att lyssna på hela julen

Ljuvliga ljudböcker att lyssna på hela julen

förbi admin
0 kommentar

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Släng i lurarna och lyssna på en bra ljudbok i jul.

Oavsett om du gillar spänning, thriller eller mysdeckare finns det något för dig.

Hitta din nästa julbok här!

Att lyssna på en ljudbok är ett ljuvligt sätt att slappna av. Lyssna i bilen, i köket och mitt i julstöket. Här hittar du de hetaste ljudbokstipsen just nu!

Vill du lyssna gratis i 40 dagar? Då ska du prova Nextorys kampanj här!

Jul i rampljus

Slungas in i den här romantiska julromanen av Amanda Hellberg. Det är vinter och året är 1902. Den unga och begåvade sångerskan Harriet Hjort lämnar de folkliga ölhallarna där hon uppträtt tillsammans med den blinda vännen Isak, och trotsar sin scenskräck för att spela Snöprinsessan på den stora scenen i Göteborg. Men teatervärlden visar sig vara fylld av hårda krav, oönskad uppvaktning och farliga lockelser.

Detta är den tredje fristående delen i Ulltunasviten och du kan lyssna på den här!

Skuggläge

Mitt i sommaridyllen på Hovenäset drar en tjock och olycksbådande dimma in. När en man hittas hängd i ett hopptorn vid badplatsen kopplas kriminalinspektören Maria Martinsson och hennes kollegor inom polisen snabbt in. Tankarna för dem till ett tidigare styckmord. Dömdes verkligen rätt gärningsman? Och hur långt är man redo att gå för att hålla det förflutna hemligt?

Lyssna på tredje delen av Kristina Ohlssons älskade Strindbergserie här!

Dödsbädden

Polisen Eddie är känd för att fixa allt och lösa de svåraste av brott. Men mitt i att han ska få barn dör hans mamma och vid hennes dödsbädd uppdagas mörka hemligheter. Eddie börjar ifrågasätta hela sin barndom. Varför fanns det så många barnflickor som kom och gick, och vad blev det av dem? Samtidigt dör även en hyllad tv-stjärna och utredaren Charlotta börjar nysta i mörka rykten.

Det här är den tolfte boken i Katarina Wennstams Justitiaserie och du kan lyssna på den här!

En helt annan historia

När en känd livsstilsbloggare hittas mördad ifrågasätts tillvägagångssättet. Är det ett iskallt iscensatt mord eller en erotisk lek som gått överstyr? Malin Rehnberg kopplas in på fallet och försöker både navigera småbarnslivet samt sin nya chef som hellre ser att hon fokuserar på en traffickingutredning. Men när ytterligare ett mord sker ställs allt på sin spets. Finns det en koppling och vad vill egentligen den där stalkern som envisas med att dyka upp i utredningen?

Lyssna på Stefan Ahnhems bok här!

När snön faller vit

Julbestyren är i full gång och på plantskolan Säbyholms gröna fingrar har Siri Ehrensvärd och hennes brorson Anton fullt sjå. Lucia firas sedvanligt på ålderdomshemmet med sång från traktens förskola, men snart märker man att ett dyrbart konstverk är borta. När det blir fler konststölder kopplas polisen Olle Magnusson in, och både Siri och Anton dras mot sin vilja in i fallet.

Lyssna på julnovellen i Carin Hjulströms mysdeckarserie här!

Det börjar med oss

Den efterlängtade uppföljaren till ”Det slutar med oss” låter oss följa Atlas gripande historia. Atlas var en hemlös tonårskille när han lyckades fånga Lilys hjärta. Nu är han en framgångsrik restaurangägare och när hans och Lilys vägar korsas stannar tiden upp. De som aldrig kunnat glömma varandra, finns det en chans för dem nu? Kommer deras saga att få ett lyckligt slut?

Lyssna på Colleen Hoovers hyllade roman här!

Mr Ett

Går det att avsäga sig rollen som Mr Ett? Gangsterbossen Isak vill i alla fall det och i kulisserna väntar en ny kung, Kerim, på att ta över. Men när Isaks son försvinner läggs hela spelplanen om. Samtidigt knakar det mellan Teddy och Emelie. Hon vill inte att deras son ska växa upp med en kriminell far. Men gradvis dras de ändå in i maktkampen som nu uppstått.

Lyssna på Jens Lapidus nya nattsvarta roman här!

Utlämnad

En skoningslös snöstorm härjar på Island och fyra vänner tvingas söka skydd i en övergiven stuga. Men ingen kan ana vad som väntar dem innanför dörrarna. I stugan gör sig mörka minnen från det förflutna påmint och för att överleva natten måste de bena ut det ohyggliga mysterium de nu befinner sig i.

Lyssna på Ragnar Jónassons nya spänningsroman här!


Du kanske också gillar