Hem Vetenskap och teknik Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

förbi admin
0 kommentar

Vi har tidigare skrivit om Logitechs nya spel-öronproppar när de först lanserades i höstas, men nu finns Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds tillgängliga i Sverige.

Detta är branschens första specialanpassade in-ear hörlurar för gaming. Genom att enkelt trycka på en knapp så skapar vår Lightform-teknik en hörlur som formar sig perfekt efter användarens öra. I kombination med vår trådlösa LIGHTSPEED-teknik ger det användare ett par in-ear hörlurar med hög spelprestanda och komfort, säger Ujesh Desai, vice president and general manager på Logitech Gaming.

Läs också

Självformande proppar från Logitech

Individuellt formgjutna öronproppar har hittills varit reserverat för professionella musiker. Logitech har hittat en lösning som verkar genial.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Alla som har provat olika öronsnäckor vet att passformen spelar en viktig roll för både ljudkvalitet och bärkomfort. Och eftersom inga två hörselgångar är exakt lika, ingår vanligtvis gummikuddar i olika storlekar för att säkerställa en bekväm passform som isolerar bra. Alternativet är att få öronsnäckorna gjutna efter dina egna hörselgångar, men det kan snabbt bli väldigt dyrt!

Läs också

3D-printade till dina öron

De formgjutna öronpropparna är gjorda av mjuk silikon för att ha extra bekväm passform. Ett filter släpper dessutom in önskad mängd ljud från omgivningen i örat.

Ilicon hypEar CIEMs Graabein

Logitechs har provat en annan twist på G FITS, med en patenterad teknik som de kallar Lightform. Öronsnäckorna är fyllda med en speciell gel och använder lysdioder för att värma och forma gelén till örats konturer. Logitech lovar perfekt passform på 60 sekunder.

Öronsnäckorna kan anslutas till PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch, mobiler och surfplattor. De har både Bluetooth och Logitechs egen Lightspeed-anslutning, vilket bör säkerställa en stabil ljudöverföring med lägsta möjliga latens. Propparna har förinställda ljudlägen för musik, FPS eller RPG-spel. De har också två inbyggda mikrofoner för att kunna kommunicera med andra spelare.

Logitech G FITS finns i svart och vit utgåva med ett praktiskt etui. (Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds finns i svart och vit utgåva och finns hos svenska återförsäljare och LogitechG.com nu. Priset är 2 699 kronor.

 

Du kanske också gillar