Hem Vetenskap och teknik Logitech släpper gaminghörlurarna Astro A30. Kan mixa mellan tre enheter på samma gång.

Logitech släpper gaminghörlurarna Astro A30. Kan mixa mellan tre enheter på samma gång.

förbi admin
0 kommentar

Logitech presenterade även igår under Logi Play ett nytt headset med 40 mm ljudelement, löstagbar bommikrofon, Logitechs LIGHTSPEED 2,4 GHz Wireless, Bluetooth och som är anpassade till allt från de senaste spelkonsolerna som iOS och Android.

Astro A30 heter headsetet och har en till ganska häftig funktion, och det är möjligheten att mixa ljud från flera enheter samtidigt och justera varje källa efter önskemål. Du kan till exempel ansluta ditt PlayStation 5 via LIGHTSPEED 2,4 GHz och lyssna på Spotify via Bluetooth på telefonen samtidigt som de är uppkopplade till en tredje enhet via 3,5mm aux.

A30 kommer i två färger: marinblå och vit. De kommer att finnas tillgängliga hos astrograming.com och utvalda återförsäljare i oktober för 2599 kronor.


logitechg.com


Spel, Tillbehör,

gaming,

headset,

logitech,

astroBild till artikel


Foto: Logitech

Bild till artikel


Foto: Logitech

Bild till artikel


Foto: Logitech

Bild till artikel


Foto: Logitech

Bild till artikel


Foto: Logitech

Bild till artikel


Foto: Logitech


Logitech presenterar G Cloud


Handhållen spelkonsol för mobilspel och streamade spel
Nu har Logitech presenterade sin handhållna spelkonsol officiellt, en konsol som det började läcka ut lite information om förra månaden. Den handhållna spelkonsolen kallas för G Cloud och på den går det att köra både Android-spel och streama spel från några av de spelmolntjänster som finns på marknaden. Logitech G Cloud har stöd för att streama spel från Xbox Cloud Gaming och Nvidias GeForce Now samt ladda ner Android-spel från Google Play Store. Det innebär att det går att spela de flesta mobilspel som finns på marknaden såväl som streama AAA-spel och andra spel från någon av molntjänsterna. Spelkonsolen har en sju tum stor IPS-pekskärm i 16:9-format med upplösningen 1080p och en uppdateringsfrekvens på 60hz. Den rullar på en Qualcomm Snapdragon 720G på 2,3Ghz och har 4GB RAM samt 64GB lagring. Lagringsminnet går att utöka via ett microSD-kort. Batteriet är på 6000mAh vilket ska gå att ladda fullt på 2,5 timmar och utlovar då runt 12 timmars speltid. Logitech G saknar stöd för mobiluppkoppling så vill man streama spel så får man se till att alltid befinna sig i närheten av en wifi-uppkoppling. Det går att koppla in hörlurar via ett 3,5mm hörlutsuttag eller koppla hörlurarna trådlöst via bluetooth till konsolen. Logitech G Cloud kommer att kosta cirka 350 dollar men kommer under en introduktionsperiod att säljas för cirka 300 dollar. Initialt kommer konsolen att börja säljas i Nordamerika 17 oktober. När den blir tillgänglig i resten av världen finns det än så länge inga uppgifter om.Tumnagel

37.8°Du kanske också gillar