Hem Vetenskap och teknik Marshalls kraftigaste bärbara högtalare

Marshalls kraftigaste bärbara högtalare

förbi admin
0 kommentar

Marshall Middleton är den mest kraftfulla bärbara Bluetooth-högtalaren från företaget, för människor som inte är nöjda med en liten högtalare med lågt och tunt ljud. Den har allt som en vanlig bärbar högtalare har, till exempel en handlovsrem och lång batteritid på över 20 timmar. Det är bara lite större.

Foto: Marshall

Ändå är Middleton liten jämfört med Boom Blaster-högtalarna som JBL Boombox 2 och Sony SRS-XG300. Istället är Middleton ungefär lika stor som en av Sonys mest populära resehögtalare, Sony SRS-XB33.

Men Middleton väger nästan dubbelt. Det borde innebära bra byggkvalitet och en högtalare som tål en smäll. Den är mycket riktigt IP67-klassad, vilket gör att den är damm- och vattentät och tål både regn och lera. Två fenomen som festivalbesökare är väl bekanta med.

Läs också

Marshall-ljud i fickan

Den är så liten att det nästan är onaturligt att den gör så mycket ljud.

Marshall Willen 1

Kraftfullare ljud med fyra högtalare

Marshall Middleton har fyra högtalarelement; två diskanter och två basar. Dessutom sitter två slavbasar på baksidan, för att utjämna trycket i kabinettet och ge fylligare bas. Diskanterna är placerade på kortsidorna och spelar rakt utåt, så att högtalaren sprider ljudet 360 grader och därmed låter likadant för dem som sitter framför och bakom den.

En Dynamic Loudness-funktion justerar fyllighet (komprimering) baserat på ljudnivån du spelar, så att ljudet uppfattas ha bra bas även vid låga volymnivåer. Appkontroll finns också.

Marshall Middleton water
Foto: Marshall

Andra funktioner

Högtalaren är tillverkad av 55 procent återvunnen plast och helt fri från miljöskadlig PVC. Den har ganska genomsnittliga 20 timmars speltid och 4,5 timmars laddningstid till fullt batteri, vilket borde räcka för de allra flesta. Laddare ingår. Inget sägs om snabbladdning.

Middleton har också inbyggd powerbank-funktion och kan ladda mobilen från USB-utgången.

Marshall Middleton beach water
Foto: Marshall

Marshall Middleton: pris och tillgänglighet

Den bärbara högtalaren kostar 3 295 kronor och kan köpas nu.

Mer info: marshallheadphones.com

Fakta:

 • Mått: 109mm x 230mm x 95mm
 • Vikt: 1,8 kg
 • Förstärkareffekt: 2 x 20 W + 2 x 10 W klass D
 • Maximalt ljudtryck. 87 dB @ 1 m
 • Frekvensområde: 50 Hz – 20 kHz
 • Stereo / Mono: Stereo
 • Tid till fulladdad: 4,5 timmar (5V, 3A)

  Marshall Middleton lifestyle 2
  Foto: Marshall

Du kanske också gillar