Hem Vetenskap och teknik Microsoft börjar testa familjeabonnemang för Xbox. Fem personer kan dela på samma abonnemang.

Microsoft börjar testa familjeabonnemang för Xbox. Fem personer kan dela på samma abonnemang.

förbi admin
0 kommentar

Tidigare i år kom uppgifter om att Microsoft skulle lansera ett familjeabonnemang för Xbox Game Pass och dessa rykten verkar ha stämt. Igår började Microsoft testa en så kallad “family plan” för Xbox-användare i Irland och Colombia.

Med familjeabonnemanget på Xbox Game Pass Ultimate får användaren möjlighet att bjuda in ytterligare fyra Xbox-användare som kan ta del av det abonnemanget erbjuder. Det finns inget krav på att de som bjuds in ska ingå i det egna hushållet men de måste bo i samma land som användaren som tecknade abonnemanget.

Familjeabonnemanget för Xbox Game Pass Ultimate kommer i Irland att kosta cirka 22 euro i månaden. Det kan jämföras med ett traditionellt abonnemang för Xbox Game Pass Ultimate som kostar 13 euro i månaden. Huruvida Microsoft planerar att börja testa familjeabonnemang för Xbox även på andra marknader framöver finns det än så länge inga uppgifter om.


news.xbox.com


Spel, Microsoft,

xbox,

familjeabonnemang,

abonnemang,

Xbox Game Pass Ultimate,

xbox insider


Xbox Game Pass ryktas lansera familjeabonnemang


Upp till fem spelare ska kunna spela på samma abonnemang
Windows Central har varit i kontakt med källor som uppger att Microsoft ligger i startgroparna för att snart lansera ett familjeabonnemang för sin speltjänst Xbox Game Pass. Ett familjeabonnemang för Xbox Game Pass skulle, enligt Windows Centrals källor, innebära att upp till fem spelare skulle kunna skapa profiler på samma abonnemang, ungefär som man idag kan göra med till exempel Netflix- och Spotify-abonnemang. Vad abonnemanget “Xbox Game Pass Family Plan” skulle kunna kosta finns det än så länge inga uppgifter om. Ett eventuellt familjeabonnemang för Xbox Game Pass är dock inget som Microsoft vill bekräfta ännu. Till Engadget säger en talesperson för företaget: “We are always looking for ways to improve the Game Pass experience and add more value for members, which includes regularly testing and refining features based on community feedback. However, we have nothing to announce at this time.”46.6°Du kanske också gillar